Galatasaray Canlı yayında ayrılık çıkışı: Kesinlikle yalan, söz konusu değil

Canlı yayında ayrılık çıkışı: Kesinlikle yalan, söz konusu değil

31.07.2023 - 16:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında kulis bilgilerini açıkladı.

Canlı yayında ayrılık çıkışı: Kesinlikle yalan, söz konusu değil

Galatasaray'da transfer gündemi tüm sıcaklığıyla devam ediyor. Hem transferler hem de takımdan ayrılacaklarla ilgili olarak Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. 

Haberin Devamı

OKAN BURUK SABİR OLMAYACAK SEÇİMLERDE
Gelecekler var kadroya. Ligde oynadığı maçların yüzde 85'inde Galatasaray favori. Okan Buruk kadro seçiminde sabit olmayacaktır.

ZAHA ÇIKIŞI: HEPSİ PALAVRA
Icardi'nin kalmasından dolayı Galatasaray taraftarı çok memnun oldu. Birçok ailede sevinç yarattı. Zaniolo kulüpte kaldı. Newcastle iddialarını sordum. Yöneticiler bize gelen bir şey yok demişti. İmza töreninde Zaniolo'nun olması bir mesajdır. Wilfried Zaha'nın kronik sakatlığı olduğuna dair çıkan palavralara kimse inanmasın. Son derece fit. 2-3 hafta içinde sahada oynayacak duruma gelecek. Angelino'nun antrenmandaki durumu çok iyiydi.

NELSSON'UN AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL
Nelsson'un gideceğini kim diyorsa yalan söylüyor. Asla ayrılması söz konusu değil. Galatasaray'da mutlu, bu sezonun planlamasında önemli yer tutuyor. Ramos ile ilgili bir gelişme yok. Öncelik Ramos değil. Piyasa şartları sizi başka yerlere götürebilir. Savunmaya bir oyuncu takviyesi yapmalı, ilerleyen günlerde gündeme gelir.

Haberin Devamı

CICALDAU KONYASPOR'A GİDECEK
Cicaldau'yu Başakşehir de istedi, kendisi Konyaspor'a gidecek. Bu akşam kampa gitmesi bekleniyor. Galatasaray açısından doğru bir karar oldu.

GÜNAY GALATASARAY'A HAYRILI OLSUN
Günay Galatasaray'a hayırlı olsun. Batuhan da ikna oldu. Baran da Gaziantep'e verilecek. 150 bin euro da Erden Timur cebinden kulübe katkı sunacak. Günay'ı Zalgiris maçından sonra KAP'a bildirmesini bekliyorum

YERLİ TERCİHLERİ
Kerem bir tane olmayacak. Kerem Demirbay'ı sayarsak 2 tane oluyor (Gülüyor). Galatasaray'da yerli sıkıntısı olmayacak. Diğer takımlarda bu daha çok hissedilecek. Kerem Demirbay'da son raddeye gelindi. Oyuncu, kulübü zorluyor ikna olması için. Galatasaray forması giyecek 2 kere 2, 4 olur. Kerem 8 numara olarak oynayacak baba 8 numara gelene kadar. En kötü Angelino'ya "Sen kenara gel, Kazım Can sen geç sola" denir.

FRED GALATASARAY'A 'EVET' DEDİ
8 numarada Fred hedefte. Oyuncu Galatasaray'a 'Evet' dedi. Manchester United bir bonservis bekliyor tabii ki. Fulham'dan Arabistan'dan teklifler alıyor. 20 milyon eurodan pazarlık 10'a indi. Galatasaray bu rakamları vermez. Pazarlıklar sürüyor.

Haberin Devamı

ZAHA'NIN ÖZEL BİR TARAFTARI OLACAK
Zaha'nın özel bir taraftarı olacak. Duruşu çok farklı. Galatasaray'a gelirken zaten imaj yaptı. Zaha tahmin ettiğinizden daha çok etkileyecek herkesi. Zaha'nın Icardi ile birlikte oynama ihtimali var. Icardi olmadığında önde oynatırsınız. Forvet arkası, solda da görebiliriz. İş Okan hocanın tercihlerinde. Okan Buruk bu işi yönetir. Inter'de Galatasaray'da oynadı. Yıldızlarla iletişimi bilir, dil avantajı var. Karşı tarafı etkileyebilecek CV'si var. İsmail Kartal Fenerbahçe efsanesidir. Oyuncularla ilgili iletişimde bende soru işareti var.

TORREIRA RİSKE EDİLMEYECEK
Birçok uluslarası marka Galatasaray'ın kapısında. Bir sonraki transferlerle de sponsorların ismini duyacağız. Lucas Torreira'nın Zalgiris maçında riske edilmeyeceğini düşünüyorum.

İLK ADIM KEREM SONRA RASHICA
Talisca ile ilgili sıcak gelişme yok. Piyasa koşulları Galatasaray'a fırsat sunarsa yarın Talisca'yı konuşuruz. İlk adım Kerem sonra Rashica.. 8 numarada biraz zaman diyorum. 10 numara için Eylül'ü tarih veriyorum.

Haberin Devamı

Ryan Gravenberch Kulüpten ziyade oyuncuyla alakalı bir durum var. Bayern ile anlaşma zemini oldu ama oyuncu ikna olmadı.