Fenerbahçe Canlı yayında Fred transferinin perde arkasını açıkladı! Milli ara sonrası Fenerbahçe'ye çifte müjde

Canlı yayında Fred transferinin perde arkasını açıkladı! Milli ara sonrası Fenerbahçe'ye çifte müjde

09.10.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde üst üste galibiyetler alarak serisini sürdüren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Fred transferinin perde arkasını açıklarken sarı-lacivertli taraftarlara müjdeli haberi de verdi. İşte detaylar...

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin galibiyet serisi Kasımpaşa deplasmanında da devam etti. Sarı-lacivertliler, lacivert-beyazlılar ile oynadığı maçı 2-0'lık skorla kazanarak galibiyet serisini 16 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fred transferinin perde arkasını açıklarken Milli ara sonrası Fenerbahçe taraftarlarına müjdeyi de verdi.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'DAHA FARKLI BİTMESİ GEREKİYORDU'

"Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin en rahat maçı olarak söyleyebiliriz. Çok rahat tempoda geçti, normalde daha farklı bitmesi gerekiyordu. İstediği gibi tempoyu yönetti Fenerbahçe, Galatasaray'da bu şekilde kadro ve kalite açısından. Bu nedenle maç hakkında söyleyeceğimiz tek şey daha farklı bitmesi gerekiyordu."

Canlı yayında Fred transferinin perde arkasını açıkladı Milli ara sonrası Fenerbahçeye çifte müjde

'SENEYE BU ŞEKİLDE ÇALIŞMAZ'

"Fenerbahçe bu noktaya nasıl geldi? İsmail hoca bu süreçte 3 ya da 4 kere evine gitmişti, sonunda evine gidebildi. Hocanın çalışma stili bu ve bu sene Fenerbahçe şampiyon olursa gelecek sezon bu şekilde çalışmaz. Sistemi oturtmak için uğraşıyor."

Haberin Devamı

'LİGİN SEVİYESİNİ YUKARI ÇIKARDI'

"Fenerbahçe'yle Galatasaray ligin seviyesini yukarı çıkardı. Bu aşağıdaki takımların yukarı çıkmasını da sağlayacak. 2 takım da birbirinin hata yapmasını bekliyor."

'6 NUMARAYA İSTEDİĞİ OYUNCUYU ALAMADI'

"Takımda zayıf bir nokta çok fazla yok. Bir tek 6 numara bölgesine istediği oyuncuyu alamadı. Onun dışındaki bölgelere istediği oyuncuları aldı. Dzeko, Tadic, Syzmanski..."

FRED TRANSFERİNİN PERDE ARKASI

"Geçtiğimiz gün bir yöneticiyle sohbet ederken Fred transferiyle alakalı olarak "Londra takımlarından birinden başka bir oyuncuyla anlaşmıştık zaten sonra Fred'e gidildi ve tercih edildi." denildi. Yani başka bir alternatifi daha vardı ancak birinci sırada olan Fred alındı. 6 numarada Krunic vardı bir tek o alınamadı."

Canlı yayında Fred transferinin perde arkasını açıkladı Milli ara sonrası Fenerbahçeye çifte müjde

'İSMAİL YÜKSEK'İN DÜZELTMESİ GEREKENLER VAR'

"İsmail Yüksek, topu çok iyi kesiyor ve kendini geliştirdiğini düşünüyorum. Hoca çok fazla uzaktan şut çekilmesini istemiyor ama dün bir pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. İrfan Can Kahveci de ona uyarıda bulundu. Bu şutu atmayacaksın işte. Düzeltmesi gereken şeyler var ama mücadelesi üst düzey tebrik ediyorum."

Haberin Devamı

'MİLLİ ARADAN SONRA DÖNECEKLER'

"Emre Mor ve Cengiz Ünder Milli aradan sonra dönecekler. Eğer Milli arada bir sakatlık olmazsa tam kadro olacak. Burada önemli olan Cengiz Ünder dönünce ne olacak? bence İrfan Can Kahveci devam eder. Belki Cengiz olmasa böyle olmazdı. Formayı kaybetmemek için önemli işler yapıyor."