Altay Cebrail Karayel bedavaya Süper Lig devine!

Cebrail Karayel bedavaya Süper Lig devine!

22.03.2022 - 10:55 | Son Güncellenme:

Altay'ın sağ beki Cebrail Karayel, Süper Lig devinin radarına girdi. Sezon sonunda serbest kalacak olan 27 yaşındaki futbolcu ile temasa geçildi.

Cebrail Karayel bedavaya Süper Lig devine

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren İzmir ekibi Altay'ın savunma oyuncusu Cebrail Karayel'e Galatasaray talip oldu. Sarı kırmızılılar kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cebrail ile temasa geçti.

Haberin Devamı

Cebrail yabancı sınırına ilaç olacak

Akşam'da yer alan habere göre; Önümüzdeki sezon yabancı sayısının 12'ye düşecek olması Galatasaray'ı yerli futbolculara yönlendirdi. Kadrosunda sağ bek pozisyonunda, Omar Elabdolloui ve Sacha Boey bulunan sarı-kırmızılılar, Cebrail Karayel'i bek pozisyonu için rotasyon oyuncusu olarak takıma kazandırmak istiyor.

Bonservis bedeli ödenmeyecek

Galatasaray'ın 27 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusuna yönelmesinin bir başka sebebi de, Cebrail Karayel'in Altay ile olan sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması. Sarı kırmızılılar yabancı sınırlaması nedeniyle Türk futbolcuların bonservis değerlerindeki artış nedeniyle Cebrail'i sezon sonunda bedalsiz olarak kadrosuna katmayı büyük avantaj olarak görüyor.

Haberin Devamı

26 maçta 1 gol ve 4 asist

Altay'ın geçtiğimiz sezonun başında Ankaragücü'nden bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Cebrail Karayel, siyah beyazlı formayla bu sezon 26 maça çıkarken, 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. 27 yaşındaki futbolculun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Yazarlar