Fenerbahçe Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor! 2 yıldızda imza yakın

Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor! 2 yıldızda imza yakın

13.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cengiz Ünder ve Fred'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarında hız kesmedi. Sarı-lacivertlilerin 2 yeni oyuncuyu daha renklerine bağlamaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor 2 yıldızda imza yakın

Fenerbahçe'de kurmaylar son dönemde transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Marsilya'dan Cengiz Ünder ile birlikte Manchester United'den Fred'i renklerine bağladı. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin 2 yeni yıldızı daha renklerine bağlamayı hedeflediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Avrupa'da da beklenen başarılara imza atmayı hedeflediği ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

"F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM"

Fenerbahçe’nin KAP’a bildirdiği Cengiz Ünder, resmi sözleşme imzalamak için dün gece İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertli takımın atkısıyla ilk pozunu veren yıldız futbolcu, “Kendimi çok heyecanlı ve çok gururlu hissediyorum, Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Edin Dzeko ile transfer sürecimde çok konuştuk. Roma’da birlikte güzel günler geçirdik. Burada ona yine çok gol attıracağım” diye konuştu.

Milli oyuncu, “Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geldim. Avrupa’da 7 yıl geçirdim. Menajerime, Türkiye’ye dönmek istediğimi söyledim ve geldim. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum, sahaya çıktığımda bunu herkese göstereceğim” dedi.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor 2 yıldızda imza yakın

"AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞTILAR"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray’ın yaklaşık 1 aydır Fred’i transfer etmeye çalıştığı imasında bulundu.

Başkan Ali Koç’un Fred transferinde kendilerine büyük güç verdiğini aktaran Baki, “Fred’i elden kaçıran bazı rakiplerimiz var. Bir aydır ilgilenmiyoruz deseler de bizler şahidiz, kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırdılar. Manchester United dik durunca, Fred’e başka kanaldan girip aklını çelmeye çalışıp bu işi bozmaya çalıştılar. Ancak, ben hep söylüyorum Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz. Çalım savaşı yapmıyoruz. Kulübümüzün, ülkemizin paraları bunlar. Ancak biz istiyorsak, bizim ihtiyacımız varsa gider alırız demiştik, öyle de oldu” diye konuştu.

SZYMANSKI VE DJIKU'YA FORMA

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında bugün Gaziantep FK’yı konuk edecek. Sarı-lacivertli takım dün akşam Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Maribor’la perşembe günü oynanan maçın kadrosunda rotasyon planlayan İsmail Kartal’ın Szymanski ve Djiku’ya ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

FRED, İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe bu sezon transferde son saate kadar durmayacak. Başarılı bir transfer dönemi geçiren sarı-lacivertliler; Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao, Djiku ve Kent başta olmak üzere doğrudan ilk 11’e dahil olacak önemli isimleri kadrosuna kattı. Son olarak Manchester United’tan Fred’in transferi tamamlandı. 6 ve 8 numarada görev yapabilen 30 yaşındaki dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız dün İstanbul’a getirildi.

Fred’in ardından Marsilya’da top koşturan milli yıldız Cengiz Ünder’in transferi de bitirildi. Cengiz hamlesiyle hem Türk oyuncu rotasyonu güçlendi hem de kadronun kalitesi bir az daha yükseldi.

Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor 2 yıldızda imza yakın

SIRADA LIVAKOVIC VAR

Sarı-lacivertliler kısa süre içinde kaleci transferini de açıklamaya hazırlanıyor. Dinamo Zagreb’in Avrupa kupası maçı sonrası Dominik Livakovic de İstanbul’a getirilecek.

NDOMBELE'DE GÖRÜŞMELER OLUMLU

Orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Tottenham forması giyen 26 yaşındaki Tanguy Ndombele için resmi teklif yaptı. İki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Maddi konularda anlaşma sağlanırsa Ndombele de kadroya katılacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin bu transferlerin ardından durmaya niyeti yok. Şampiyonluk için her bölgede en kaliteli oyunculara sahip olmak isteyen yönetim transferin son gününe kadar çalışacak. İhtiyaçlar doğrultusunda fırsat transferleri takip edilecek. Yakın zamanda ligimizde Ghezzal ve İcardi iki fırsat hamlesi olarak son günlerde Beşiktaş ve Galatasaray tarafından transfer edilmişti. Bu oyuncular takımlarının şampiyonluklarında büyük rol oynamışlardı.

Cengiz Ünder ve Fred sonrası Fenerbahçe transferde durmuyor 2 yıldızda imza yakın