Beşiktaş Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş açıklaması: Kararı ben vermiyorum

Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş açıklaması: Kararı ben vermiyorum

13.10.2022 - 14:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael ve Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Kazancıdan Şenol Güneş açıklaması: Kararı ben vermiyorum

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kazancı, Valerien Ismael ve Şenol Güneş hakkında flaş ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancı'nın açıklamaları şu şekilde;

VALERIEN ISMAEL AÇIKLAMASI

Valerien Ismael'e gelen eleştiriler ve Türkiye'de yabancı teknik direktörlere fazla sabırlı olunmadığını ifade eden Kazancı "Hocaya gelen eleştirileri abartı buluyorum. Defansif olarak iyiyiz. Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında da iyi olan taraf bizdik. Beşiktaş'ın başında aynı puanı yerli bir teknik direktör toplasa bu kadar eleştirilmezdi. Ben ligimizde her zaman yabancı hocanın kredisinin düşük olduğunu, yerli hocanın kredisinin ise yüksek olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş özelindeyse kredi farkı fazla açıldı." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ İDDİALARI HAKKINDA

Şenol Güneş iddiaları hakkında da konuşan Ceyhun Kazancı, "Şenol Güneş'i istemediğim yönündeki haberler kasıtlı yapılıyor. Bu tür haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze getiriliyor. Kararı ben vermiyorum. Ben sadece rapor hazırlayıp başkanımıza sunuyorum. Böyle ithamlarla başkanımıza da saygısızlık yapılıyor." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

GHEZZAL VE N'KOUDOU AÇIKLAMASI

Takımda sakatlığı geçen oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Kazancı, "Ghezzal, N’Koudou ve Salih şans verilirse forma giyer gibi duruyorlar ama Ghezzal’ın tam olarak ağrıları geçti diyemeyiz. Redmond ve delenin maç eksikleri olduğunu biliyodukmoynadıkça gelişcekler, fizik olarak her geçen gün daha da iyi gidiyor." dedi.

Yazarlar