Beşiktaş Weghorst kendisini en çok üzen maçı açıkladı! Fenerbahçe derbisi itirafı

Weghorst kendisini en çok üzen maçı açıkladı! Fenerbahçe derbisi itirafı

13.10.2022 - 13:32 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü, Trabzonspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Weghorst kendisini en çok üzen maçı açıkladı Fenerbahçe derbisi itirafı

Süper Lig'de Giresunspor galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. 

Haberin Devamı

Trabzonspor'un son şampiyon olduğuna dikkat çeken Hollandalı golcü, "Güçlü bir rakip. Bu sene Fenerbahçe'ye karşı bir büyük maç oynadık ve o maçın sonunda iyi bir performans gösterdik. Trabzonspor'a karşı da iyi bir oyun oynayıp, kazanmak istiyoruz" dedi.

İşte Weghorst'un açıklamaları:

- Eleştiriler, futbolun bir parçası. Hoca eleştirilir, biz eleştiriliriz, herkes eleştirilebilir. Bunlarla yaşamayı öğrenmemiz lazım. Bizim yapmamız gereken, takım olarak plana sadık kalıp en iyisini vermek. Biz, her gün kendimizi geliştirmek için çalışıyoruz.

- Bizim bir sistemimiz var. Trabzonspor maçında en iyi halimizi göstereceğiz. Sistemi olan ve hocasıyla beraber her zaman en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu grubuyuz. Trabzonspor maçında galibiyet serimizi devam ettireceğiz.

Haberin Devamı

Weghorst kendisini en çok üzen maçı açıkladı Fenerbahçe derbisi itirafı

- Tabii ki Premier Lig, Bundesliga ve La Liga gibi liglerle Süper Lig arasında farklar var. Adapte olmak kolay değil ama burada her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum.

'İSTANBULSPOR MAÇI BENİ ÇOK ÜZDÜ'

- İstanbulspor maçı beni çok üzdü. Bazen sahip olduğumuz kaliteyi sahada gösteremiyoruz. Maçları 90 dakika boyunca kontrol edip, aynı performansı göstermeliyiz. Sahip olduğumuz gücü sahaya yansıtmalıyız.

- Ligin başında daha çok fırsat buluyorduk. Son haftalarda ligin başındaki gibi olmuyor. Bunun nedeni de her maçın farklı hikayesi olması. Biz de sistemimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

'F.BAHÇE MAÇINDA İKİ KEZ GOLE YAKLAŞTIM'

- Fenerbahçe maçı sonrası hayal kırıklığına uğramıştım. İki kez gole yaklaşmıştım. Maç sonunda da hocamızla bunu konuşuyorduk. Benden ne istediklerini açık bir şekilde söylüyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

- Süper Lig kaliteli ve iyi oyunculara sahip bir lig. Her takım gol atmaya çalışıyor. Beşiktaş olarak şampiyon olacağımıza inanıyorum.

- Küçük kızıma benzemek için saçımı boyattım. Genelde saç stilini değiştiren biri değilim."