İngiltere Premier Lig Chelsea taraftarı model Ally Rhodes'ten yaptırımlara tepki

Chelsea taraftarı model Ally Rhodes'ten yaptırımlara tepki

12.03.2022 - 11:37 | Son Güncellenme:

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sonrasında İngiltere'de Rus oligark Roman Abramovich'e ait mal varlıkları dondurulmuş ve bu durum da futbol dünyasının devlerinden Chelsea'yi inanılmaz derecede etkiledi. İngiliz ekibinin taraftarları da Chelsea'yi vuran yaptırımlara büyük tepki gösterirken Lonra ekibinin taraftarı model Ally Rhodes da bir çağrıda bulundu

Chelsea taraftarı model Ally Rhodesten yaptırımlara tepki

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları Rusya'nın en önemli iş insanlarından Roman Abramovich'i olumsuz etkiledi. İngiltere'de hükümetin aldığı kararlar sonrası mal varlığı dondurulan Roman Abramovich, Chelsea'yi satılığa çıkardı.

Chelsea'ye darbe darbe üstüne

İngiltere'de hükümetin aldığı karar sonrası Chelsea'nin ticari faliyetleri askıya alındı. Kulübün resmi satış mağazalarında ürün satışı yasaklandı. Roman Abramovich ile Chelsea arasındaki bağlar resmen kopana kadar Chelsea'nin transfer yapamayacağı kaydedildi.

İngiliz hükümetinin yaptırımlarının ardından Maviler'in forma göğüs sponsoru Three, sözleşmeyi askıya aldı. Anlaşmaya göre Chelsea, Three ile sponsorluğundan yıllık 40 milyon sterlin kazanıyordu. 3 senelik anlaşma 120 milyon sterlin değerindeydi.

Haberin Devamı

MODEL ALLY RHODES'TEN CHELSEA ÇAĞRISI

Chelsea tüm bu olumsuzluklar kulübü kötü etkilerken takımın taraftarları da ayağa kalktı. Tüm taraftar grupları 'Kulübü rahat bırakın' açıklamaları yaparken OnlyFans modellerinden koyu Chelsea taraftarı Ally Rhodes de bir çağrı

Chelsea taraftarı model Ally Rhodesten yaptırımlara tepki

KOYU CHELSEA TARAFTARI

Taraftarı olduğu Chelsea'nin hiçbir maçını kaçırmayan ve yaptığı paylaşımlarla takımına desteğini sürekli olarak gösteren Rhodes'de son yaptırımlar sonrası sessiz kalmadı. 

'CHELSEA'YE KARŞI GÜNDEM HEP VARDI, HEP OLACAK'

Rhodes, Abramovich'ten dolayı kulübü gelen son yaptırımlar sonrasında şunları söyledi; 'Ortada Chelsea Futbol Kulübü'ne karşı bir gündem var. Her zaman vardı, her zaman olacak.' dedi.

Chelsea taraftarı model Ally Rhodesten yaptırımlara tepki

'YAPTIRIM OLSUN YA DA OLMASIN...'

Her ne olursa olsun kulübüne desteğini sonun kadar göstereceğini belirten Rhodes, 'Yaptırım olsun ya da olmasın, Londra mavidir ve sonsuza kadar mavi kalacaktır.' diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Fernando Torres'in Chelsea Formasıyla Premier Lig'de Attığı En İyi Goller