CaddeDemet Akalın'ın talihsiz anı! 'Bayram acısı bu olsun'

Demet Akalın'ın talihsiz anı! 'Bayram acısı bu olsun'

07.06.2025 - 11:17 | Son Güncellenme:

Her zaman yaptıklarıyla konuşulan Demet Akalın, bu kez konser öncesi talihsiz bir an yaşadı. Parmakları kapıya sıkışan Akalın, “Bayram acısı bu olsun.” dedi.

Demet Akalının talihsiz anı Bayram acısı bu olsun

HABER MERKEZİ – 53 yaşındaki ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahne performanslarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Yalova’da sahne alan Akalın’ın başına talihsiz bir olay geldi.

Haberin Devamı

Sahneye çıkarken parmaklarını kapıya sıkıştıran Demet Akalın, olayı Instagram hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sahneye çıkarken fotoğrafçımın kulis kapısına sıkıştırdığı parmaklar! İyi ki kopmadı... Bütün gece şarkı arası buz kovası! Bayram acısı bu olsun.”

Demet Akalının talihsiz anı Bayram acısı bu olsun

 

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar