İtalya Serie A Christian Eriksen, Odense tesislerinde çalışmaya başladı

Christian Eriksen, Odense tesislerinde çalışmaya başladı

02.12.2021 - 16:56 | Son Güncellenme:

EURO 2020'de Danimarka Milli Takımı formasıyla maçta kalp krizi geçiren Christian Eriksen, OB Odense takımının tesislerinde antrenmanlara başladı.

Danimarka'nın EURO 2020'de Finlandiya ile oynadığı mücadelenin 42. dakikasında kalp krizi geçiren ve ölümden dönen Christian Eriksen yeniden futbola dönüyor.

Haberin Devamı

Maç sırasında yere yığılan ve tüm dünyayı korkutan Eriksen, krizin ardından hayata döndürülmüş ve kalbine pil ile birlikte defibrilatör takılmıştı.

İtalya Serie A kurallarına göre Eriksen'in yeniden Inter'le resmi maça çıkması için defibrilatörü çıkarması gerekiyor. Alabileceği bir temas ve darbeyle defibrilatörün kırılma ihtimali nedeniyle İtalya'daki kurallar, Eriksen'in yeniden profesyonel spor yapmasına izin vermiyor.

HEMMİNGSEN: 'ERİKSEN SAHAMIZDA ÇALIŞTIĞI İÇİN MUTLUYUZ'

Inter formasıyla sahaya çıkamayan Eriksen çözümü kendi ülkesinde buldu. Danimarka basınının haberine göre yıldız futbolcu OB Odense takımının antrenman tesislerinde çalışmaya başladı. Takımın sportif direktörü Michael Hemmingsen yaptığı açıklamada, 'Christian Eriksen'in şu anda sahalarımızda çalışmasından gerçekten mutluyuz. OB'den gittiğinden beri Christian ile iletişim halindeyiz ve bu nedenle bize Ådalen'de yeniden çalışıp çalışamayacağını sorduğu için mutluyuz.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı