Diğer Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!

09.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantıları ile tüm detayları tamamlanan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, tüm sporseverleri dev organizasyonun coşkusuna ortak olmaya davet ediyor. Etaplarda start ile bitiş alanlarında ve parkur boyunca en üst düzeyde rekabete sahne olacak turun heyecanının yanı sıra, bu yıl farklı etkinlikleriyle bisiklet kültürünü ve sevgisini Türkiye’nin her yerine yaymayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından izleyiciler için hazırlanan programda yer alan Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı ‘Güvenli Bisiklet’ parkuru, Fethiye-Marmaris etabında 23 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk bayrakları eşliğinde ‘TUR 2024 Bisiklet ve Gelecek Çocuk Şenliği’, Manisa Spil Dağı’nda Mesir Şenlikleri kapsamında 11 ülkeden gelen çocukların gösterileri ve bando ekipleri tura renk katacak.

Öte yandan TUR 2024’ün güncellenen etaplarıyla toplam kilometresi 1188 oldu. 21 Nisan’da dev organizasyonun startı Antalya Düden Park’tan verilecek finiş ise Atatürk Parkı olacak. Ayrıca 27 Nisan’daki İzmir-İzmir etabı, Çeşme-İzmir olarak revize edildi. 28 Nisan’daki İstanbul etabı ise 11.00’de Beşiktaş Meydanı’ndan başlayacak, Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.

Yazarlar