İspanya La Liga David Alaba'ya Suudi Arabistan kancası! Transfer için çılgın maaş

David Alaba'ya Suudi Arabistan kancası! Transfer için çılgın maaş

14.12.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

La Liga devi Real Madrid'in yıldızı David Alaba'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avusturyalı savunmacı için devreye giren Suudi Arabistan temsilcisinin sunduğu maaş teklifi dudak uçuklattı.

David Alabaya Suudi Arabistan kancası Transfer için çılgın maaş

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'in tecrübeli savunmacısı David Alaba ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Portekiz basını, Avusturyalı savunma oyuncusuna Suudi Arabistan ekibinin teklifte bulunduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

Portekiz basınından Relevo'da yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, David Alaba'yı transfer etmek için harekete geçti. Al Ittihad'ın 31 yaşındaki savunmacıya yıllık 20 milyon euro maaş önerisinde bulunduğu vurgulandı.

David Alaba'nın Suudi Arabistan'dan gelen çılgın teklife henüz yanıt vermediği aktarıldı. Avusturyalı savunmacının şu an için Real Madrid'de mutlu olduğu ve Carlo Ancelotti'nin sistemindeki kilit isimler arasında yer aldığı belirtildi.

David Alaba bu sezon Real Madrid formasını 16 maçta giydi. Avusturyalı sol bek bu karşılaşmalarda 2 asist üretme başarısı gösterdi. 31 yaşındaki savunmacının Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. David Alaba'nın güncel piyasa değeri 40 milyon euro.

Haberin Devamı

Aspren altyapısında futbola başlayan David Alaba daha sonra Austria Wien, Bayern Münih ve Hoffenheim formaları giydi. 31 yaşındaki savunmacı, Avusturya Milli Takımı'nda 105 maça çıktı ve 15 gol sevinci yaşadı.

KUPA CANAVARI

David Alaba kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

3 - UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
3 - FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu
3 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
10 - Almanya Bundesliga şampiyonluğu
1 - İspanya La Liga şampiyonluğu
6 - Almanya Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Kral Kupası şampiyonluğu
5 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar