İngiltere Premier LigDavid Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktı

David Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktı

13.06.2014 - 15:28 | Son Güncellenme:

Arsenal ve Tottenham gibi takımların formasını giyen David Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

David Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktı

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ve Tottenham gibi takımların formasını giyen David Bentley, 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Bentley, hayatını farklı bir yönde şekillendireceğini belirterek, "Futbola olan tutkumu kaybettim ve bırakıyorum. Çocuklarıma zaman ayırmalıyım. Bu oyuna olan sevgim azaldı. Sadece para kazandırdığı için bu işi sürdürmek istemiyorum. Hayatımdaki tek seçenek futbol değil. İşlettiğimiz restoranda yapacak çok işimiz var. Futbol oynadığım her gün keyif aldım. Ancak artık ailemi yaşamak istemediğimiz bir yere sürüklemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Profesyonel futbol kariyerine Arsenal'da başlayan ve genellikle orta sahanın sağında görev yapan Bentley, Blackburn Rovers'ta oynadıktan sonra 15 milyon sterlin karşılığında Tottenham Hotspur'a transfer olmuştu. Oynadığı takımlarda beklenen performansın altında kalan İngiliz oyuncu, ülkesinde Norwich City, Birmingham City, West Ham United ve Rusya'nın Rostov takımlarında kiralık olarak top koşturdu. Bentley, 7 kez de İngiltere Milli Takımı'nın formasını giydi.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar