Galatasaray De Jong'un Mainz sırrı

De Jong'un Mainz sırrı

09.01.2018 - 10:38 | Son Güncellenme:

Mainz'a transfer olan Nigel de Jong bu tercihinde, futbolculukla birlikte yürüttüğü oto-galericilik işini de göz önünde bulundurdu.

De Jongun Mainz sırrı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray ile yollarını ayıran Nigel De Jong, Almanya'nın Mainz takımına transfer oldu. Hollandalı futbolcu imzayı attıktan sonra "Hala futbol oynayabileceğimi göstermek istiyorum. Mainz'a geldim çünkü bunun tek nedeni futbol. Organizasyonu güzel bir yer" demişti.

Ancak 33 yaşındaki futbolcunun Mainz tercihinin tek nedeninin futbol olmadığı ortaya çıktı. Futbolculuğunun yanı sıra galericilik yapan, bir çok yıldız oyuncuya araba satan kişi olarak bilinen ve bu işten ciddi paralar kazanan De Jong, takım seçiminde bu iş durumunu da göz önünde bulundurdu.

De Jongun Mainz sırrı
Üç şubenin ortasından kontrol

Hamburg'da bir oto galerisi bulunan deneyimli oyuncu, yakında Düsseldorf ve Münih'te bu işyerine iki şube açmaya hazırlanıyor. Mainz şehri, bu üç şehrin tam ortasında bulunuyor. Galatasaray'ın futbolcusu olduğu dönemde de bir yandan araba satış işini de yürüten De Jong, futbolculuk ile galericiliği bir arada yürütecek yeni bir döneme daha girerken, tüm şubelerine en kolay ulaşımı ev kontrolü sağlayacağı bir yerde olmanın avantajını kullanacak.