Galatasaray Denayer'de şok gelişme! Galatasaray, Trabzonspor derken yeni takımı...

Denayer'de şok gelişme! Galatasaray, Trabzonspor derken yeni takımı...

20.07.2022 - 08:30 | Son Güncellenme:

Lyon'la sözleşmesi sona erince boşa çıkan, Galatasaray ve Trabzonspor'un renklerine bağlamak için uğraş verdiği deneyimli savunmacının yeni takımı belli oldu. Jason Denayer'le yıllık 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Denayerde şok gelişme Galatasaray, Trabzonspor derken yeni takımı...

İki farklı dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen Jason Denayer, Fransız ekibi Lyon'la sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkmıştı. Sarı-kırmızılı yönetim, özellikle Marcao'nun Sevilla'nın yolunu tutmasının ardından Belçikalı stoperi renklerine bağlamak için görüşme yapmış, ancak bir türlü yıldız isimle anlaşamamıştı.

Haberin Devamı

Denayerde şok gelişme Galatasaray, Trabzonspor derken yeni takımı...

YILLIK 3 MİLYON EURO TALEP ETTİ

27 yaşındaki futbolcu, yıllık 3 milyon euro talep etti, sarı-kırmızılı kulüp 2 milyon euro verdi, transfer gerçekleşmedi. Galatasaray'ın yanı sıra Türkiye'den, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir de tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için devreye girdi, fakat Denayer'in yeni adresi İtalya oldu. 

3 MİLYON EURODAN 3 YILLIK SÖZLEŞME

Serie A ekibi Torino, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği deneyimli savunmacıyı ikna etti. Deneyimli savunmacı, İtalyan ekibine yıllık 3 milyon euro civarında bir rakama 3 yıllık sözleşme karşılığında 'Evet' dedi. Torino, Gleison Bremer'i Juventus'a satmasının ardından onun boşluğunu Belçikalı stoperle doldurmayı planlarken, Denayer'in perşembe ya da cuma günü yeni kulübüyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Jason Denayer, JMG Lier altyapısında yetişti. Tecrübeli futbolcu daha sonra Manchester City, Celtic, Galatasaray, Sunderland ve Olympique Lyon'da oynadı. Belçikalı futbolcu sarı-kırmızılı formayla toplamda 50 müsabakada şans buldu.

Yazarlar