Trabzonspor Denis Dragus, Süper Lig devine! Menajeri açıkladı: Büyük ölçüde anlaştık

Denis Dragus, Süper Lig devine! Menajeri açıkladı: Büyük ölçüde anlaştık

11.04.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi, kiralık olarak Gaziantep FK'da forma giyen ve 13 gole katkı sunan Rumen golcüyü renklerine bağlamak için önemli aşama kaydetti.

Denis Dragus, Süper Lig devine Menajeri açıkladı: Büyük ölçüde anlaştık

Gaziantep FK'nın golcüsü Denis Dragus, Süper Lig'deki performansıyla devlerin radarına takıldı. Romanya Milli Takım formasını giyen 1.85 boyundaki yıldızın Standart Liege ile sözleşmesi 2025 yılında bitiyor. Piyasa değeri 3 milyon euro olan ve bu sezon Süper Lig'de 12 gol, 1 asistle 13 gole direkt katkı sunan başarılı golcü Trabzonspor yolunda...

Haberin Devamı

24 yaşındaki oyuncunun menajeri Florin Manea, Rumen basınına yaptığı değerlendirmede Trabzonspor kulübü ile anlaşma aşamasında olduklarını açıkladı.

'BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA VAR'

Manea, yaptığı açıklamada, "Dragus'a Trabzonspor'dan önemli bir teklif var. Müzakereler oldukça ilerledi. Biz de Standard Liege'den gelecek kararı bekliyoruz ama yüksek ihtimalle transfere çok yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Büyük ölçüde anlaşma var" dedi.

'GAZİANTEP'TEKİ KADAR GOL ATAR'

Manea, konuşmasının devamında, "Bu transferde başarılı olmak hem Denis hem de Trabzon için sansasyonel olur. Bunun Denis için büyük bir adım olacağını söylüyorum ve umarım bunu sürdürür, Gaziantep'teki kadar gol atar" ifadelerini kullandı.