Diğer Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları!

Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları!

06.02.2023 - 06:48 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası acı haberler gelmeye başladı. Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.

Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Meydana gelen deprem sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, kulüpler ve sporcular taziye mesajları paylaştı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ""Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

Stefan Kuntz: Güne çok üzücü bir haberle başladık. Türkiye’de yaşanan büyük depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Acımız büyük. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Deprem bölgelerinde şu anda büyük bir çabayla can kayıplarını önlemeye çalışan bütün kurtarma ekiplerine de kolaylıklar diliyorum.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Türkiye Basketbol Federasyonu: Başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok şehrimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye Tenis Federasyonu: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Türkiye Golf Federasyonu: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Beşiktaş: "Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe: "Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Galatasaray: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Trabzonspor: Merkez üssü Kahramanmaraş olan; Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Başakşehir: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

İstanbulspor: Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölgeyi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Gaziantep FK: Şehrimiz Gaziantep başta olmak üzere komşu illerde de hissedilen depremde can kaybı olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Alanyaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Sivasspor: Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Sivas ile çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ankaragücü: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Adana Demirspor: Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Adana dahil olmak üzere civar illerde de hissedilen depremde can kaybı  olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Antalyaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Konyaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz.

Kayserispor: Merkez üssü Pazarcık olan, başta Kahramanmaraş, Hatay,Gaziantep, Adana,Osmaniye,Diyarbakır,Malatya ve Adıyaman olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Giresunspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Göztepe: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bursaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Anadolu Efes: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Altay: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Erzurumspor FK: "Kahramanmaraş merkezli, tüm bölgede ve ülkemizin bir çok şehrinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Enkaz altında olan vatandaşlarımızın bir an evvel kurtarılabilmesi tek temennimiz. Ekiplerin görevlerini yapabilmesi açısından özellikle iletişim ve ulaşım konularında vatandaşlarımızın duyarlı davranmasını önemle rica ediyoruz. Geçmiş Olsun Türkiye!" denildi.

Eda Erdem: Güne böyle bir haber ile başlamak çok üzücü. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarımız depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye.

Buse Naz Çakıroğlu: Çok, çok üzgünüm.. Tüm kalbim ve tüm dualarımla gelecek güzel haberleri bekliyorum..

Furkan Korkmaz: Çok üzgünüm çok! Gelen acı haberler yüreğimizi dağlıyor, canımız acıyor. Kalbim güzel ülkemle beraber.

Nuri Şahin: Geçmiş olsun güzel ülkeme. Dualarımız can kaybının daha da artmaması için. Lütfen doğru bilgileri paylaşarak sahada canla başla mücadele eden ekiplerimize yardımcı olalım.

Uğurcan Çakır: Ne söylenir, ne yazılır bilemiyorum. Çok geçmiş olsun

Umut Meraş: Kahramanmaraş ve Gaziantep'te meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Ülkemizin başı sağolsun.

Hidayet Türkoğlu: Çok üzgünüm, milletimize geçmiş olsun! Kahramanmaraş başta olmak üzere pek çok şehrimizde hissedilen depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşadığımız bu felaketi birlik ve beraberliğimizle yardımlaşarak atlatacağız.

Mete Gazoz: Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizde hissedilen deprem haberini çok büyük bir üzüntüyle aldım. Acımızı anlatacak kelime bulmak inanın çok zor. Dualarımız depremden etkilenen vatandaşlarımız ve onlar için mücadele eden ekiplerimizle.

Yusuf Yazıcı: Karanlık bir güne uyandık. Ciğerimiz yandı. Ele ele bu felaketi de atlatacağız. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Dualarımız kayıpların daha da artmaması için. Lütfen doğrulanmış bilgileri paylaşmaya dikkat edelim.

Hakan Çalhanoğlu: Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve birçok ilimizde hissedilen depremde vefat edenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu acı günleri en az kayıp ve hasarla atlatmamızı temmeni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Cenk Tosun: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun Türkiye’m.

Arda Güler: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Ozan Tufan: Ne diyeceğimi bilemiyorum, sadece çok çok üzgünüm. Tüm kalbimle depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayım. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yardımlar diliyorum.

Okay Yokuşlu: Çok üzülüyoruz, Allah yardımcımız olsun. Umarım en kısa zamanda gerekli yardımları ulaştırabiliriz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Alperen Şengün: Çok büyük geçmiş olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

Salih Uçan: Geçmiş olsun Türkiye.

Cedi Osman: Geçmiş olsun Türkiye. Dualarımız depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızla.Umarım can kaybı daha da artmadan bu felaketi atlatırız. Lütfen doğru bilginin yayılması için resmi kurumların duyurularına itibar edelim.

Merih Demiral: "Geçmiş olsun" mesajıyla birlikte Türkiye logosu paylaştı.

İrfan Can Kahveci: "Dualarımız sizinle..." mesajıyla birlikte AFAD'ın telefon numaralarını paylaştı.

Attila Szalai ve Batshuayi: Fenerbahçe Kulübü'nün karartılmış logosunu paylaştı.

Bafetimbi Gomis: Golcü oyuncu "dualarım sizinle" anlamında 'emoji' paylaştı.

Lucas Torreira: "Dualarım sizinle " anlamında 'emoji' ile Galatasaray Kulübü'nün karartılmış logosunu paylaştı.

Emre Demir: "Dualarım sizinle" anlamında 'emoji' ile birlikte AFAD'ın telefon numaralarını paylaştı.

Josef de Souza: Türk Kızılay'ın "Bir damla kan hayat kurtarır!" paylaşımını sosyal medyasında takipçileriyle paylaştı.

Mert Hakan Yandaş: Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle...