Galatasaray Derrick Köhn için Hannover'den açıklama: Bizim için utanç verici!

Derrick Köhn için Hannover'den açıklama: Bizim için utanç verici!

08.02.2024 - 16:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn bugün İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinden geçti. Hannover 96 Teknik Direktörü Stefan Leitl, Köhn'ün transferi sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Derrick Köhn için Hannoverden açıklama: Bizim için utanç verici

Galatasaray sol bek transferini Almanya'dan yaptı. Sarı-kırmızılılar, Hannover 96 forması giyen Gana asıllı Alman futbolcu Derrick Köhn'ü kadrosuna kattı. Genç oyuncu bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçti. Transfer kısa süre içinde resmen açıklanacak.

Haberin Devamı

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI

Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Gana asıllı Alman futbolcu için Hannover’e 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek, ayrıca kulübüne 300 bin euro bonus verilecek. Oyuncunun resti sonrası kulübü ikna olup, bonserviste indirime gittiği belirtildi. 3.5+1 senelik anlaşma sağlanan Köhn, yıllık 450 bin euro kazanacak.

Avrupa Ligi listesine yetişmeyen Köhn, ligde ve kupada forma giyebilecek.

"BİZİM İÇİN UTANÇ VERİCİ"

Leitl, "Köhn, evet takımımızdan ayrıldı. Bu bizim için utanç verici bir durum. Kulübümüz, futbolculara koyulan serbest kalma maddelerinde daha da dikkat etmeli. Köhn, bizim için önemli bir güçtü ve onun ayrılışı bizim için utanç verici." şeklinde konuştu.

Hamburg ile cuma günü oynayacakları maç için konuşan Stefan Leitl, "Antrenör ekibi olarak bizim için bu, tüm enerjimizi futbolculara vermemiz gerektiği anlamına geliyor. Halstenberg de cezalı. Bu bizim için savunmanın yüzde ellisinin yokluğu anlamına geliyor. Ama diğer çocuklar burada ve buna hazırlar" dedi.

Haberin Devamı

"YAPMAK İSTEDİĞİ BUYDU"

Alman teknik adam, Köhn'ü takımda tutmak için çaba gösterip göstermedikleri yönünde sorunun ardından, "Bu varsayımsal. Oyuncuların teklifleri değerlendirmesi kesinlikle meşru, Derrick'in de yapmak istediği buydu. Onun ayrılışı çok ağır, bu yüzden lafı dolandırmaya gerek yok. Şu anda benim için takımı maça hazırlamak çok daha önemli. Bu yüzden enerjimizi ortaya koymalı ve maçın tadını çıkarmalıyız" sözlerini sarf etti.