Futbol Dimitris Pelkas'tan transfer yorumu! 'Bu soruya şimdilik cevap veremem'

Dimitris Pelkas'tan transfer yorumu! 'Bu soruya şimdilik cevap veremem'

28.09.2022 - 18:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasının ardından sezon sonuna kadar Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas açıklamalarda bulundu. Yunanistan Milli Takımı'nın Uluslar Ligi kadrosunda yer alan tecrübeli futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı. Dimitris Pelkas kendisine transferle ilgili gelen soruya "Şimdilik cevap veremem" diye konuştu.

Dimitris Pelkastan transfer yorumu Bu soruya şimdilik cevap veremem

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı azalan Dimitris Pelkas sezon başında Hull City'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yunan on numarayı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiraladı. Tecrübeli oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

28 yaşındaki oyuncu bu sezon Hull City formasıyla 3 resmi müsabakada oynadı. Yunan orta saha bu karşılaşmalarda gol ya da asist üretemedi. Dimitris Pelkas 132 dakika sahada kalırken 1 kez sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu UEFA Uluslar Ligi'nde Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi ve 2 maçta 1 gol attı.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Dimitris Pelkas dikkat çeken ifadeler kullandı. Hull City'e transfer olma nedeni hakkında konuşan Yunan on numara, "Buraya futbol oynamayı özlediğimden dolayı geldim. Daha fazla oynamak ve takıma yardımcı olmak istiyorum. Bu ligi merak ediyorum" diye konuştu.

Dimitris Pelkastan transfer yorumu Bu soruya şimdilik cevap veremem

Dimitris Pelkas, "Hull City ile sezon sonunda da devam edecek misin" sorusuna "Bu soruya şimdilik cevap veremem" yanıtını verdi. Hull City'de yeni bir meydan okumaya hazır olduğunu belirten Yunan futbolcu, "Bu, daha yükseğe çıkıp, çıkmayacağımı görmek için bir meydan okuma" dedi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI TÜRKİYE'YE YÖNELDİ

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City sezon başı transfer ve tescil döneminde Türk oyunculara ağırlık verdi. Championship ekibi kadrosuna daha önce Türkiye'de forma giyen Adama Traore, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Doğukan Sinik, Dimitris Pelkas, Oscar Estupinan, Allahyar Sayyadmanesh ve Benjamin Tetteh'i dahil etti.

Shota Arveladze yönetimindeki Hull City bu sezon Championship'te 10 müsabakaya çıktı. Dimitris Pelkas'ın da formasını giydiği Hull City bu maçlarda 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puan topladı. Hull City rakiplerine 5 müsabakada mağlup oldu.

Yazarlar