Konferans Ligi Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu'dan Beşiktaş sözleri

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu'dan Beşiktaş sözleri

19.08.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi play-off turunda Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev'le kozlarını paylaşacak. Rumen teknik adamdan zorlu mücadele öncesi açıklama geldi.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescudan Beşiktaş sözleri

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Aris’i eleyen Dinamo Kiev oldu. Zorlu karşılaşmanın oynanacağı stadyum belli olurken, Dinamo Kiev’in teknik direktörü Lucescu ise kura hakkında açıklama yaptı. Ünlü teknik adam, daha önce Türkiye Milli Futbol Takımı, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescudan Beşiktaş sözleri

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında olacak olan karşılaşma Giulesti Stadyumu’nda oynanacak. İlk maç 24 Ağustos’ta Bükreş’te, ikincisi ise 31 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

‘Zorlu bir maç olacak’

Dinamo Kiev’in Aris Selanik’i eleyerek UEFA Konferans Ligi Play-Off’larında Beşiktaş’la eşleşmesinden dolayı mutlu olduğunu anlatan Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı “Beşiktaş ile Giulesti’de de oynuyoruz! Bu bir memnuniyet” dedi.

'GÜZEL MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Romanya’nın başkenti Bükreş’te Beşiktaş’la karşılaşacak Kiev’in hocası Lucescu, “Zorlu bir maç bekliyoruz, ama eminim ki stadın yarısı taraftarlarla dolacak. Çünkü çok yakınlar ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  Ukrayna’daki savaş sebebiyle maçlarını ülke dışında oynayan Kiev’in en dikkat çeken oyuncusu, 7 milyon Euro’luk değeriyle hücumcu orta sahası Vitaliy Buyalskyi... 

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescudan Beşiktaş sözleri

Yazarlar