Beşiktaş Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman, bugün mü? Dünya Beşiktaşlılar Günü için en güzel sözler ve mesajlar...

Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman, bugün mü? Dünya Beşiktaşlılar Günü için en güzel sözler ve mesajlar...

19.03.2021 - 13:09 | Son Güncellenme:

Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş 1903 yılında kuruldu. Armasında ay-yıldız taşımasına izin verilen 3 kulüpten biri olan Beşiktaş, bugüne kadar elde ettiği yurt içi yurt dışı spor başarıları ile adından söz ettirmiştir. Her yıl Beşiktaş'ın kuruluş yıllarını simgeleyen 19.03 tarihi Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanmaktadır. İşte en güzel Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları ve sözleri...

Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman, bugün mü Dünya Beşiktaşlılar Günü için en güzel sözler ve mesajlar...

Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman, bugün mü sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ın kuruluş yıl dönümü her yıl 19.03 tarihinde Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanmaktadır. Pandemi nedeniyle bu yıla özel bir etkinlik düzenlemeyecek olsa da Siyah Beyazlı renklere gönül veren binlerce Beşiktaş'lı bugün için taraftarı oldukları takımlarını desteklemek adına bu anlamlı günde sosyal medya hesapları üzerinden yapacakları paylaşımlar ile bugünü kutlayacak. Onursal Başkan Süleyman Seba'nın sözleri ve Beşiktaşlılar günü hakkında en yeni, en güzel sözleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

SÜLEYMAN SEBA SÖZLERİ

“Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın.”

“Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz. Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız! Ben kimseyi hayatım boyunca aldatmadım.”

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler.”

“Yumruğumuzu vurup, masaları kırıp, olayları halletmemizi tavsiye ediyorlar. Biz kanunlara saygılıyız.”

“Beşiktaş sevgisi, sevgilerin en güzelidir. Zor dönemlerde sadece taraftarın desteği yetmez, yöneticilerimizin de fedakar taraftarımızın bu desteğine uygun davranışlar içinde olmaları gerekir.”

“İnsanlarla yaşadım; insanı öğrendim. İnsanlarla yaşadım; insanlığı öğrendim. İnsanlarla yaşadım; insanlardan nankörlüğü gördüm. Dostlarım, dostlarım … Ama ben dostlarımdan çok korkarım.”

Haberin Devamı

“Futbol sadece şampiyonluklara sevinmek değildir. Bunu belli değerlere sahip çıkarak yaşamaktır. Biz, 'şerefli ikincilikler' de yaşadık. Toplum bunları şimdi anlıyor. O zaman bunlara gülenler vardı. Şimdi ben hepsini hayretle izliyorum. Zamanın haktan yana olduğunu görmek en büyük sevincimdir.”

EN GÜZEL BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Bugün de günlerden Beşiktaş.

Normal değiliz, Beşiktaşlıyız!

Birgün değil, hergün Beşiktaş.

Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin!

Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, Güneş yalnız olsa da etrafına ışık saçar, Unutma doğruların kaderidir yalnızlık, Kanaryalar sürüyle, kartallar yalnız uçar!

Bu yürek mahkum seni sevmeye Beşiktaş!

Beşiktaşlı olmak yürek ister. Çünkü: her yiğidin malı değildir.

Şampiyonluk için kenetlen, küfüre engel ol!

Kalplerde heyecan, dillerde şarkılar, gözler geri sayımda, iliklerimizde #BeşiktaşRuhu

Gücüne güç katmaya geldik!

Hiçbir şeye değişmedik senin sevgini!

Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin!

Beşiktaşlı olmak istiyorsan ilk önce aklın olmalı, sonra kanın siyah beyaz olmalı.

Yüzyıllarca sönmeyecek bir meşalesin. Anlı şanlı tarihinle bir efsanesin. Taraftarın seyircinle şanlı mazinle, sen büyüksün BEŞİKTAŞ!