Skorer Dünya koşuyor

Dünya koşuyor

31.08.2008 - 01:56 | Son Güncellenme:

Nike tarafından düzenlenen dünyanın en büyük koşu organizasyonu Human Race, bugün 25 ayrı şehirde 1 milyon kişiyi buluşturacak.

Dünya koşuyor

Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de yapılacak olan koşu İstanbul’da, Beylerbeyi Cebi’nden başlayıp Boğaziçi Köprüsü’nde gerçekleşecek, Kuruçeşme Arena’da Kenan Doğulu’nun vereceği konserle sona erecek.
T.C Başbakanlığı’nın himayesinde Birleşmiş Milletler’in “Medeniyetler İttifakı” projesi kapsamına alınan, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun desteklediği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun startını vereceği Human Race’ya kayıdını yaptıran 10 bin kişi katılacak.

Haberin Devamı

Trafiğe dikkat
Aralarında Los Angeles, New York, Londra, Madrid, Paris, Melbourne, Şanghay, Sao Paulo ve Vancouver’ın da bulunduğu farklı kıtalardaki 25 şehirde düzenlenecek organizasyonda birçok ünlü sima ve sporcular da yer alacak.
Koşu nedeniyle 19.50-20.35 saatleri arasında Boğaziçi Köprüsü, saat 20.00’den itibaren yarışın bitimine kadar da Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Meydanı, Dolmabahçe, Ortaköy ve Kuruçeşme güzergahındaki caddeler kademeli olarak trafiğe kapatılacak.