Dünya Kupası Dünya Kupası öncesi Louis van Gaal'den olay sözler! 'Turuncu iç çamaşırı aldım'

Dünya Kupası öncesi Louis van Gaal'den olay sözler! 'Turuncu iç çamaşırı aldım'

11.11.2022 - 18:43 | Son Güncellenme:

Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası öncesi heyecan giderek artarken, dev turnuvada mücadele edecek olan Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Louis van Gaal, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Dünya Kupası öncesi Louis van Gaalden olay sözler Turuncu iç çamaşırı aldım

2022 Dünya Kupası öncesi sayılı günler kala dev organizasyonda mücadele edecek olan takımlar kadrolarını açıklamaya devam ediyor. Hollanda Milli Takımı da kadrosunu duyururken Teknik Direktör Louis van Gaal, basın toplantısında olay açıklamalara imza attı.

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI KADROSU AÇIKLANDI

2022 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Hollanda Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı. Beşiktaşlı Wout Weghorst ve bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Vincent Janssen de kadroda yer aldı.

İLK MAÇ SENEGAL'E KARŞI

3 kez final oynadığı turnuvada şampiyonluğu bulunmayan Hollanda, 2022 Dünya Kupası'nda ev sahibi Katar'la birlikte A Grubu'nda yer alacak ve ilk maçını 21 Kasım'da Senegal'e karşı oynayacak.

İkinci müsabakasında Ekvador'la karşılaşacak Louis van Gaal'in ekibi, ev sahibi Katar'la oynayacağı maçın ardından grup etabını noktalayacak.

Dünya Kupası öncesi Louis van Gaalden olay sözler Turuncu iç çamaşırı aldım

KADRO TERCİHİ SONRASI OLAY SÖZLER

The Sun'da yer alan habere göre kadro terihinin ardından Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal, basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tercihlerini kolay olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, futbolcuklarıyla görüntülü görüşmede yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "Bu sabah 11 oyuncuyla görüntülü görüşmek için 1 saat 45 dakika harcadım. Kolay olmadı. İngiliz oyuncularla saat farkını da hesaba kattım. Hala yatakta oldukları için çıplak oyuncular gördüm."

Haberin Devamı

'TURUNCU İÇ ÇAMAŞIRI ALDIM'

Eşinin batıl inançlarına yönelik bir soruya ise Louis van Gaal, şu şekilde cevap verdi: “Karımdan turuncu iç çamaşırı aldım. Sadece maç günleri giyeceğim. Tatlı karıma olan saygımdan.”

 

Yazarlar