2022 Dünya Kupası

2022 Dünya Kupası

Son dakika 2022 Dünya Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2022 Dünya Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2022 Dünya Kupası haber sayfamızda...

2022 Dünya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.323 2022 dünya kupası haberi bulunmuştur.
Yenilmez armada İspanya! Gareth Southgate'in laneti
Yenilmez armada İspanya! Gareth Southgate'in lanetiEURO 2024 şampiyonluğuyla, temsilcilerinin 22 yıldır kaybetmediği final sayısı 27’ye yükselen İspanya’nın bileği bükülmez oldu. Ülkenin dünya futbolundaki yerini, istatistikleri tutan kurumlar değil; ördükleri bu namağlup finaller şeması belirledi.
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!İddaacılar, yazın keyfini düzenlenen pek çok farklı turnuvayla çıkarmaya devam ediyor. Futbolda EURO 2024 ve Copa America’da şampiyonları belirlemek için final mücadeleleri oynanacakken; Wimbledon’da da tek erkeklerde ise finalde tenisin gözde iki ismi karşı karşıya gelecek.
14.07.2024Futbol
Lamine Yamal'ın inanılmaz hayat hikayesi! Lionel Messi kutsadı
Lamine Yamal'ın inanılmaz hayat hikayesi! Lionel Messi kutsadıEURO 2024’e damga vuran Lamine Yamal dün on yedi yaşına girdi. Barcelona’nın en yoksul mahallesinden yetişen göçmen çocuğu, bir aydır süren turnuva boyunca bir yıla denk gelişim gösterdi. Her milletten futbolsever, izlemekten keyif aldığı genç yıldızın doğum gününü kutladı.
Copa America'da ilk finalist Arjantin! Messi boş geçmedi
Copa America'da ilk finalist Arjantin! Messi boş geçmedi2024 Copa America'da Kanada'yı 2-0 mağlup eden Arjantin finale adını yazdırdı. Tangocular'ın gollerini 22. dakikada Alvarez ve 51. dakikada Messi kaydetti.
Alman Bakan, 2022 Dünya Kupası’nda yasağı kendisi delmişti
Alman Bakan, 2022 Dünya Kupası’nda yasağı kendisi delmiştiMerih Demiral’ın bozkurt işareti yapmasına eleştiri getiren ve UEFA’dan yaptırım isteyen Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın tepkisi, akıllara Uluslararası Futbol Federasyonu (FIFA) tarafından yasaklanan pazubant ile maç seyretmesini getirdi.
4.07.2024Gündem
Büyük sevince Almanya gölgesi
Büyük sevince Almanya gölgesiMilli futbolcu Merih Demiral’ın Avusturya maçında golden sonra “bozkurt” işareti yapması nedeniyle, Almanya’nın başvurusu üzerine UEFA soruşturma başlattı. TFF, kapsamlı bir savunma dosyası hazırlarken Türkiye duruma büyük tepki gösterdi.
4.07.2024Gündem
Bizim Çocuklar, liderlik aşkına Portekiz karşısında
Bizim Çocuklar, liderlik aşkına Portekiz karşısındaAy-Yıldızlı ekibimiz, EURO 2024'de F Grubu ikinci maçında yarın akşam Portekiz ile karşılaşacak. Milli Takımımız'da hedef liderliği korumak.
EURO 2024’ün ölüm grubu: B GRUBU!
EURO 2024’ün ölüm grubu: B GRUBU!Beklenen gün geldi, EURO 2024 başlıyor… Turnuvanın keyfini Şampiyon Oranlarla çıkarın! EURO 2024 B Grubu detaylı analizleri, turnuvaya özel oyunlar ve çok daha fazlası…
Hollanda için EURO 2024! Ekşi portakal
Hollanda için EURO 2024! Ekşi portakalAvrupa şampiyonluğu bulunan takımlardan olan Hollanda, eski güzel günlerini mumla arıyor. Yaklaşık on yıldır düşüşte olan Portakallar, uzun süre sonra teknik direktör Ronald Koeman yönetiminde patlama yaparak üzerindeki ölü toprağını atmak istiyor.
Fransa için EURO 2024! Ötecek 'horoz'
Fransa için EURO 2024! Ötecek 'horoz'Futboldaki dünya sıralaması, tenisteki dünya sıralamasının tenisseverleri etkilediği kadar enterese etmez futbol seyircisini... Ama biz yine de söyleyelim; Fransa FIFA sıralamasında ikinci sıradadır.
Fernando Muslera'dan transfer itirafı! 'Galatasaray izin vermedi'
Fernando Muslera'dan transfer itirafı! 'Galatasaray izin vermedi'Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, ülkesinin basınına konuştu. Uruguaylı eldivenin geleceğine dair sözleri dikkat çekti.
10.06.2024Galatasaray
Attila Gökçe: Bizi utandıran ezik bir oyun ve ağır bir skorla karşılaşmadık
Attila Gökçe: Bizi utandıran ezik bir oyun ve ağır bir skorla karşılaşmadıkMilliyet'in duayen kalemlerinden Attila Gökçe, A Milli Takım'ın EURO 2024 öncesi İtalya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını değerlendirdi.
Fransa Milli Takımı
Fransa Milli TakımıAvrupa Futbol Şampiyonası'nda 2 kez mutlu sona ulaşan Horozlar, elemelerde B Grubu'nu yenilgisiz zirvede tamamlayıp gücünü ortaya koydu. Son Dünya Kupası finalisti Fransa'nın kadrosunda Mbappe, Tchouameni, Camavinga, Griezmann, Ousmane Dembele ve Kolo Muani gibi önemli yıldızlar yer alıyor.
Nusret, FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti! Dünya Kupası krizi
Nusret, FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti! Dünya Kupası kriziKatar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda ünlü şef Nusret'in kupa töreninde sahaya girip Dünya Kupası'nı kaldırması infial yaratmıştı. İddiaya göre Nusret'in hareketi FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti
6.05.2024Futbol
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyorGelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilir.
1.05.2024Fenerbahçe
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminatSuudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024İtalya Serie A
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'2013 yılında göreve başlayan Papa Fransis, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve katıldığı etkinliklerle gündeme geliyor. Katolik dünyasının ruhani lideri, birçok kişiye göre de kendinden önceki papalardan farklı bir profil çiziyor. Tam 34 yıldır televizyon izlemiyor oluşu da en dikkat çeken özellikleri arasında. Gerçeği ise yıllar sonra kendisi anlattı.
18.04.2024Yaşam
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdiDünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi!
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi!TFF Yardımcı Hakem Koçu Tarık Ongun, UEFA'nın CORE Projesi (Centre of Refereeing Excellence) kapsamında, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 hakem triosunun katıldığı 8 günlük Seminerde Yardımcı Hakem Koçu olarak görevlendirildi.
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024Fenerbahçe
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak!
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahire ziyaretinin büyük bir değişimi temsil ettiğini ve normalleşmenin zirve noktası olduğunu belirten yayın organları, yeni bir bölgesel ittifakın ayak seslerine işaret etti.
14.02.2024Dünya
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024Milli Takım
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattı
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattıGalatasaraylı Hakim Ziyech performansıyla Afrika Uluslar Kupası'nın yıldızlarından oldu. Zambiya karşısında dün gece maçın tek golünü atan Faslı futbolcu, ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıktı.
25.01.2024Galatasaray
Nusret 108 bin dolarlık makbuzu paylaştı, sosyal medya karıştı! 'Para gider, para gelir'
Nusret 108 bin dolarlık makbuzu paylaştı, sosyal medya karıştı! 'Para gider, para gelir'Ünlü şef, lüks restoranında adı açıklanmayan 'gizemli müşteriler'ini ağırladı. Masaya, altın kaplama etlerin dahil olduğu ziyafet sonrası, 108 bin 500 dolarlık hesap geldi. Gökçe'nin dudak uçuklatan makbuzu sosyal medyada paylaşması sonrası ise, kullanıcılar şefi hedef tahtasına oturttu.
24.01.2024Dünya
Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonluk hesabı paylaştı! 'Bu paraya mekan satın alınır'
Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonluk hesabı paylaştı! 'Bu paraya mekan satın alınır'Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
23.01.2024Cadde

Benzer Haber Etiketleri

2022 Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.