Fenerbahçe Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı

12.04.2024 - 12:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun ismi transfer iddialarında yer alırken dünyaca ünlü gazeteci, Aston Villa'nın Ferdi Kadıoğlu yanıtını duyurdu.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu Aston Villadan Ferdi Kadıoğlu yanıtı

Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç millî yıldızla ilgili yaptığı açıklamada, "Ferdi, Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikâye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üzerine koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikâyeye yelken açacağı yönünde" sözlerini sarf etmiş ve ayrılığın sinyalini vermişti.

Haberin Devamı

ASTON VİLLA İDDİASI VARDI

Nisan ayının başında Takvim'de yer alan haberde, İngiltere Premier Lig devi Arsenal'den sonra bir başka İngiliz kulübü olan Aston Villa'nın da Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği istediği iddia edilmişti. Söz konusu haberde Aston Villa Menajeri Unai Emery'nin, 24 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosunda görmek istediği kaydedilmişti. Sarı-lacivertli kulübün ise Ferdi için 30 milyon euro talep edeceği gelen spekülasyonlar arasındaydı.

İNGİLİZLERDEN YANIT GELDİ

Bu iddiaların üzerinden kısa süre geçmesinin ardından Aston Villa'nın, Ferdi Kadıoğlu için çıkan haberleri yalanladığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, İngiliz yöneticilerin Ferdi için Fenerbahçe ile herhangi bir görüşme yapmadığını aktardı. Sosyal medya hesabı X'te konuyla ilgili bilgi veren Romano, "Aston Villa kaynakları Ferdi Kadıoğlu ile anlaşıldığı ya da görüşüldüğü yönündeki haberleri yalanladı Türk basınında çıkan haberlere rağmen Villa ile Fenerbahçe arasında herhangi bir görüşme yapılmıyor" sözlerini sarf etti.