Galatasaray Dursun Özbek: Galatasaray bir bütündür!

Dursun Özbek: Galatasaray bir bütündür!

25.05.2024 - 21:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yeniden başkan seçilen Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Dursun Özbek: Galatasaray bir bütündür

Sarı-kırmızılı kulübün olağan seçimli genel kurulunda rakibi Süheyl Batum’u açık ara farkla geride bırakan Dursun Özbek, üst üste 2, toplamda ise 3’üncü kez başkanlığa getirildi. Özbek, genel kurulun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın demokrasisine yakışır bir seçim olduğunu aktaran Özbek, “Bir bayram havasında seçim oldu. Katılımı gösteren genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray’ın değerleri vardır. Bu değerlerine bağlı olarak her yerde her zaman Galatasaray bu değerlerini korumuştur. Onun etkisiyle başarı çizgisini yukarıya doğru çekmiştir. Bugün de yine yeni yönetime seçilmemden dolayı, bütün çalışma arkadaşlarıma, Galatasaray’a hizmet edeceğimiz kişilere bütün aileme, çalışmalarıma destek veren taraftarlarımıza, camiama çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın büyüklüğü her şeyin üzerindedir. Bizim yapmamız gereken Galatasaray’da sağlanan barışı ve sevgi ortamını aynı şekilde devam ettirmektir. Gördüğünüz gibi bu iklim içinde başarılar peş peşe geliyor. Yarın çok önemli bir maçımız var. Buradan tüm taraftarlarımıza sesleniyorum: İnşallah yarın akşam şampiyonluk zaferiyle dönmek istiyoruz. Bütün camiama teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray diyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

“GALATASARAY’DA BU SEÇİMLERİN KAYBEDENİ OLMAZ”

Başkan Dursun Özbek konuşmasına şöyle devam etti:

“Önemli olan genel kurulun teveccühüne sahip olabilmekti. Galatasaray’da bu seçimlerin kaybedeni olmaz. Galatasaray bir bütündür. Seçilen her yönetim aynı şekilde Galatasaray değerlerine bağlı kalarak aynı hizmeti verecektir. Yeni dönemde de şu sözü vermek istiyorum. Bugüne kadar arkadaşlarımla kulübe hizmet etmeye çalıştım. Bugüne kadar verdiğimiz hizmetin üstünde bir hizmet vereceğimize söz veriyorum.”

“YARIN KONYA’DAN ZAFERLE DÖNECEĞİZ İNŞALLAH”

Süper Lig’in 38’inci ve son haftasında şampiyonluk maçında yarın Konyaspor ile oynanacak karşılaşmayla ilgili Özbek, “Yarın sabah Konya’ya gidiyorum. Hepsiyle de konuştum. Hepsi de beni tebrik ettiler. Burada seçim çalışmalarını erteledik. Bir haftadan beri herhangi bir seçim çalışması içinde olmadık. Bütün günümüzü Florya’da onlarla beraber, onlarla şampiyonluğa inanmış bir vaziyette oyuncularla olduk. Yarın Konya’dan zaferle döneceğiz İnşallah” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“GALATASARAY BİR BÜTÜNDÜR”

Seçimlerin Galatasaray Kulübü’nde bütünlüğü getirdiğini anlatan Özbek, “Galatasaray bir bütündür. Seçimlerle bölünmez. Galatasaray’ın bütünlüğü kendi değerlerinden gelmektedir. Süheyl benim kardeşimdir. Onun ağabeyiyim. Her şeyimiz Galatasaray için. Onun çalışması da benim çalışmam da. Demokrasi değerlerimiz içinde verdiğimiz seçimden dolayı kendisini kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.