Galatasaray Dursun Özbek: Oyuncularımıza Avrupa'dan talep var

Dursun Özbek: Oyuncularımıza Avrupa'dan talep var

04.08.2023 - 13:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Zalgiris'i eleyerek Şampiyonlar Ligi elemelerinde tur atladı. Başkan Dursun Özbek katıldığı bir organizasyonda hem takımın son durumu hem de transferler hakkında bilgi verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir etkinlikte transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

“BENİM GÖREVİM, GALATASARAY AİLESİNİ BİR ARAYA GETİRMEK”
Galatasaray çatısı altında bir güç oluşturmanın başkan olarak görevi olduğunu ve bu sezon yaklaşık olarak 50 milyon Euro sponsorluk gelirine ulaşacaklarını söyleyen Dursun Özbek, “Biz Galatasaray’ız. Benim görevim, Galatasaray ailesini bir araya getirmek. Ama onların katkıları da çok önemlidir. Bizim bu seneki sponsorluk gelirimiz, çalışmalarımı devam ediyor olmasına rağmen tahminen 50 milyon Euro seviyelerine olacak. Buna bağlı olarak da sportif aktivitelerinden futbol ve diğer amatör branşlarda en büyük yarışmacılardan olacağız. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da bu vizyonu sürdüreceğiz. Avrupa deyince akla sadece Galatasaray geliyor. Avrupa‘da en yakın zamanda kupa kazanıp, bunun kutlamasını da stadımızda yapmayı planlıyoruz. Gururla başarıları kutlayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

"YENİ TRANSFERLERİMİZ OYNAMADI"
“Dolasıyla takıma dün ki maçta bakarsanız, yeni transferlerimiz oynamadı. Onların katkılarıyla birlikte, geçen sene gösterilen başarıda daha fazlasının bu sezon gösterileceğini düşünüyorum. Çok önemli transferler yaptık. Galatasaray bir yıldızlar kulübü oldu."

"OYUNCULARIMIZA TALEP VAR"

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı ayrıca, "Oyuncularımız Avrupa seviyesinde talep de görüyor. Transfer talepleri var. Ama biz kulübün omurgasını tutmak suretiyle bu sene de başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Daha sezon başlamadı, hazırlık safhasındayız şu anda. İnşallah sezona iyi başlayıp, iyi şekilde bitireceğiz" sözlerini sarf etti.