Galatasaray Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik

Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik

16.09.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda Riva ve Florya projeleri hakkında konuşurken maliyetler hakkında bilgi verdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Eylül Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Riva projesinden bugüne kadar yaklaşık 170 milyon dolar gelir elde edildi. Önümüzdeki hafta Florya arsasının 1 milyar 85 milyon bedeli de tamamen ödenmiş olacak."

REKOR SPONSORLUKLARA İMZA ATTIK
"Galatasaray'ın tarihinde görülmemiş rekor sponsorluklara imza attık. Bu yüzden gelirimiz 218 milyon euro çıkıyor. Galatasaray'ın Riva projesinin, bugüne kadar yaklaşık 170 milyon dolarlık bir getirisi var."

"Değerli Galatasaraylılar şu kadarını bilin; Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir. Gece gündüz demeden verdiğimiz sözleri yerine getirmek için inanılmaz bir efor sarf ediyoruz."

"Amatör sporlarda son derece başarılıyız. Yetiştirici kurum olma özelliğimizi kaybetmemişiz. Yeni sezonda olimpiyatlara katkı vereceğimize inanıyoruz."

Haberin Devamı

"Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak bizim için çok önemliydi. Çünkü Cumhuriyetin yüzü Galatasaray'dır. Kutlamaları ekim ayının son haftasında yapacağımız bir konserle taçlandırmak istiyoruz."

Yazarlar