Konferans Ligi Dusan Tadic: Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz!

Dusan Tadic: Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz!

11.04.2024 - 22:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Dusan Tadic: Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos deplasmanından 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'de Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sonuçtan mutlu olmadıklarını belirten Sırp yıldız, "Sonuçtan dolayı mutlu değiliz. Maça iyi başladık, fırsatlar yakaladık. Sonrasında yemememiz gereken goller yedik. Rakibe çok uzak kaldık defansif anlamda. Maçtan önce konuştuğumuz şey, rakibe alan vermemekti, dikkat etmeliyiz demiştik. Topla oynamayı beceren bir rakip. İkinci yarı son 30 dakika çok daha iyiydik. Biz de fazlasıyla zorluklar yarattık rakibe. 3-0'dan 3-2'ye dönmek pozitif ama biz Fenerbahçe'yiz, rakip kim olursa olsun kazanmak isteriz" açıklamasını yaptı.

UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselmek istediklerini vurgulayan Dusan Tadic, "Bana göre rakip özellikle son 30 dakikada daha da yoruldu. Biz daha yakın oynadık rakibe defansif anlamda. Fiziksel anlamda üstün geldik. Zorluklar yaşattık. Rakibi analiz edeceğiz. Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz. Her maçı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. İstanbul'da 1 maç daha var. Taraftarımızın desteğiyle birlikte iyi bir futbolla yarı finale yükselmek istiyoruz" dedi.