Konferans Ligi İrfan Can Kahveci: Kramponunu değiştirsin diye yere yattım!

İrfan Can Kahveci: Kramponunu değiştirsin diye yere yattım!

11.04.2024 - 22:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: Kramponunu değiştirsin diye yere yattım

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul'da turu atlayan taraf olacaklarını belirten İrfan Can Kahveci, "Bugün buradan avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. İlk yarıda takımca ikinci topları alamadık, yumuşak kaldık. 3-0'dan sonra 3-3 bile yapabilirdik. İnanıyorum ki İstanbul'da turu atlayacağız. İlk yarı tüm takım halinde yumuşak kaldık, değişikliklerden değil. 3-0'dan sonra uyanmış gibiydik" ifadelerini kullandı.

Tüm arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan İrfan Can Kahveci, "Uzun bir maraton var önümüzde hem lig hem Konferans Ligi. Her maç değişik oyuncular oynayabiliyor. Tüm arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah ikinci maçta turu geçeceğiz" dedi.

İlk yarıda yerde kaldığı pozisyonla ilgili soruya İrfan Can Kahveci, "Fiziksel anlamda iyiyim. Fizik olarak geliştim. İlk yarıdaki pozisyonda Osayi Samuel kramponunu değiştirsin diye yere yattım, onu görmemiş olabilirsiniz. İstanbul'da turu atlayan taraf olacağız, inanıyorum" cevabını verdi.