Fenerbahçe ÖZEL | Dzeko'dan açıklama: 'Tepkim size değil kendime'

ÖZEL | Dzeko'dan açıklama: 'Tepkim size değil kendime'

14.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adana Demir maçının 84. dakikasında kenara geldiğinde moralsiz olduğu gözlenen Edin Dzeko, dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giderek sohbet etti.

ÖZEL | Dzekodan açıklama: Tepkim size değil kendime

Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılsa da averajla tekrar liderlik koltuğuna tekrar oturan Fenerbahçe'de en çok konuşulan detay kaptan 10 golle gol krallığı yarışında Icardi ile zirveyi paylaşan Edin Dzeko'nun kenara gelirken yaptığı hareketlerdi.

FOTOĞRAF PLANLI DEĞİLDİ
Karşılaşmanın 84. dakikasında kenara gelen yıldız futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçti. Özellikle sosyal medyada 'Kartal ile Dzeko'nun arasında sorun mu var' dedikoduları dolaşırken, kulüpten gece geç saatlerde ikilinin resmi servis edildi. Bu fotoğrafın planlı değil, tamamen doğaçlama bir şekilde çekildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı


SİZE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİM
Dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giden tecrübeli forvetin, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenildi.

ÖZEL | Dzekodan açıklama: Tepkim size değil kendime



Medya ekibi ise ikilinin samimi sohbetini görüp yanına giderek resim için izin istedi. Onlar da bu teklifi geri çevirmedi ve tekrar yakalanan pozitif havanın fotoğrafı çekildi.

SADECE FENERBAHÇE'YE ODAKLANMAK İSTİYOR
Fenerbahçe'nin ileri uçtaki en önemli kozu olan Edin Dzeko, milli arada İstanbul'da kalacak ve ekstra çalışacak. Milli takım kampından bu kez affını isteyen yıldız golcünün bu kararı almasında iki detayın olduğu öğrenildi. 37 yaşında olan Dzeko son dönemdeki yoğun maç temposunda çok yoruldu. İkinci olarak da Bosna Hersek son iki maç öncesi ilk iki şansını kaybettiği için bu arayı iyi değerlendirmek ve tamamen konsantre bir şekilde Fenerbahçe ile çıkacağı maçları düşünmek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar