Voleybol Eda Erdem Dündar: Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum!

Eda Erdem Dündar: Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum!

01.04.2024 - 19:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, Türk Hava Yolları maçı sonrası konuştu.

Eda Erdem Dündar: Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum

Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Türk Hava Yolları'nı deplasmanda set vermeden mağlup eden Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem Dündar açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Eda Erdem Dündar, "Play-off ilk ayağına iyi başladık. İyi servis attık. Çok iyi blok-defans kurduk. Oyunun genel anlamda üstünlüğü bizdeydi. Zaten Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra takım olarak özgüvenimizi de topladık" dedi.

Şampiyonlar Ligi sonrası diğer hedeflere odaklandıklarını belirten Eda Erdem Dündar, "Şampiyonlar Ligi’nden sonra biraz yıkılmıştık ama kalan iki hedefimize odaklanmıştık. Sonuncusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ayın 4’ünde kendi evimizde 2’de 2 yapıp finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Keyifler yerinde" ifadelerini kullandı.

Sakatlığına dair gelen soruya Eda Erdem Dündar, "Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum. Takımla idman yaptıkça ritmimi bulacağıma inanıyorum. Her şey iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder ve kulübümüze şampiyonluğu getiririz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Son olarak Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Eda Erdem Dündar, "Gelen herkese de çok teşekkür ederiz. Türk Hava Yolları’nın ev sahipliğinde olsa bile her yer sarı lacivertti. 7. adam zaten hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. İyi ki varlar" açıklamasını yaptı.