Trabzonspor Edin Visca: Yeni kupalar istiyorum

Edin Visca: Yeni kupalar istiyorum

07.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyon Trabzonspor’un Bosnalı yıldızı Edin Visca gelecek hedeflerini paylaştı, “Yeni bir tarih ve hikaye yazmak, daha fazla kupa kaldırmak istiyorum. Yerli olarak en iyi transferi biz yaptık” ifadelerini kullandı.

Edin Visca: Yeni kupalar istiyorum

Trabzonspor’un 38 yıl sonra elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Edin Visca, Slovenya kampında iddialı açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki sezon yeni zaferlere imza atmak istediklerinin altını çizen Bosnalı yıldız şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Futbolda en önemlisi takım ruhu ve ortam. Trabzonspor’da müthiş bir ortam var. Sadece taktik önemli değil, beraberlik de önemli. Sakatlık olmazsa takımdaki ortam ve birliktelik bizim için yine en önemli güç olacak.

- Kasımpaşa’da başarılı bir sezon geçiren Doğucan ve Eren geldi. Yerli oyuncular olarak belki de en iyi transferleri biz yaptık. Trezeguet’yi de iyi tanıyorum. İyi karakter, iyi profesyonel. Katkı yapacağına inanıyorum.

- Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedefimiz play-off turunu geçerek gruplara kalmak. Trabzonspor camiası ve taraftarları bunu hak ediyor. Tribünler yine dolu olacak. Şampiyonlar Ligi müziği inşallah bu sene Trabzon’da çalacak.

- Trabzon’a geldikten sonra kendimi hep evimde gibi hissettim. Abdullah Avcı ile konuştukta sonra Trabzon’a gelmeye karar verdim. Futbolda hedefler bitmez. Önümüzdeki sezon yeni bir tarih ve hikaye yazmak, daha fazla kupa kaldırmak istiyorum.

Haberin Devamı

- Şampiyonluk kutlamalarımızı ülkemde tanıdığım herkese anlattım. Dünyada kimse böyle bir kutlama görmedi. Kutlamaları hatırlayınca heyecanlanıyorum. Ağabeyim Konyaspor maçına gelmişti, ağladı. Trabzon’da şampiyonluk yaşamak başka bir şey.

Yazarlar