İspanya La Liga Emre Demir, Barcelona kariyerine gol siftahıyla başladı!

Emre Demir, Barcelona kariyerine gol siftahıyla başladı!

23.07.2022 - 10:14 | Son Güncellenme:

Barcelona'ya Kayserispor'dan transfer olan genç futbolcu Emre Demir çıktığı ilk hazırlık maçında ağları sarstı.

Emre Demir, Barcelona kariyerine gol siftahıyla başladı

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan genç futbolcu Emre Demir, takımıyla çıktığı ilk hazırlık maçında golünü attı.

Haberin Devamı

Barcelona'nın alt yaş kategori takımı Barcelona Atletico formasını giyen Demir, UE La Jonquera ile oynanan hazırlık maçında sahaya çıktı. İkinci yarıda oyuna giren Emre Demir, 88. dakikada takımının 8. golünü kaydetmeyi başardı. Barcelona sahadan 8-1'lik galibiyetle ayrıldı.

YAKINDAN İZLENECEK
18 yaşındaki Emre Demir, Kayserispor'dan Barcelona'ya 2 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Genç futbolcu, antrenmanlarda A takım yetkilileri tarafından da yakından takip edilecek.

Emre Demir, Barcelona kariyerine gol siftahıyla başladı

SERBEST KALMA BEDELİ 400 MİLYON EURO
2017 yılında La Masia'da seçmelere katılan ve antrenörler üzerinde büyük bir etki yaratan Emre Demir, 2021 yılının Eylül ayında Barcelona ile anlaşmaya varmıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada 18 yaşındaki genç futbolcu ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandığı ve serbest kalma bedelinin 400 milyon Euro olarak belirlendiği duyurulmuştu.

Haberin Devamı

“HEM MENTAL HEM FİZİK OLARAK KENDİMİ HAZIR TUTTUM”
Barcelona’ya transfer olacağı için çok çalıştığını ifade eden Emre Demir şu ifadeleri kullanmıştı; “Geçen sene çok fazla süre alamadım ama her zaman ekstra antrenmanlarımı yaptım. Çünkü bu sene Barcelona’ya gideceğimi bildiğim için çok çalıştım. Oraya hazır gitmem gerektiğini biliyorum. Bunun için hem mental hem fizik olarak kendimi her zaman hazır tuttum. O gün geldi. İnşallah gideceğim zaman da çok başarılı olacağıma inanıyorum”

Emre Demir, Barcelona kariyerine gol siftahıyla başladı

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’Nİ KAZANMAK İSTİYORUM”
Barcelona’da beklentileri en iyi şekilde karşılayacağını belirten Emre Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Uzun yıllardır üzerimde bir beklenti var. Kendime inanıyor ve güveniyorum. Bu konuda çok çalıştım. Barcelona’da uzun yıllar kalmak istiyorum. En büyük hayalim. Orada Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyorum. Bunun için de her zaman çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Çok çalışıp başarılı olmak istiyorum. Barcelona dünyanın en büyük takımı. Orada olmak her futbolcunun hayali. Barcelona’dan başka bir kulübe gitmek istemiyorum. Bütün hayalim orada oynamak. İnşallah orada uzun yıllar kalıp ülkeme, ailemi, herkesi temsil etmek istiyorum.”

Haberin Devamı