Magazin Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi! Nikah masasında sürpriz

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi! Nikah masasında sürpriz

23.07.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

VakıfBank'la CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Tuğba Şenoğlu dünya evine girdi. Şenoğlu, basketbol antrenörü Burhan İvegin ile nikah masasına otururken törende dikkat çeken bir olay yaşandı.

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi Nikah masasında sürpriz

Yeni sezonda Japonya’nın Kurobe takımında forma giyecek olan milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu, basketbol antrenörü Burhan İvegin ile dünya evine girdi. Nikah sırasında yaşanan bir olay ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

5'TE 5 YAPTI
Spor Toto Şampiyonlar Kupası, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, AXA Sigorta Kupa Voley ve Misli.com Sultanlar Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank sezonu 5'te 5 yaparak harika bir yerde tamamladı. Sarı-siyahlılar 11. uluslararası şampiyonluk ile “Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı” konumunda. Ayrıca VakıfBank 4 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu ile bu turnuvaları en çok kazanan ekip olma unvanını da taşıyor.

SULTANLAR VNL'DE DÖRDÜNCÜ OLDU
Filenin Sultanları ile Milletler Ligi'nde mücadele eden Zehra, elit seviyede bir sporcu olduğunu tekrar kanıtladı. Filenin Sultanları üçüncülük maçında Sırbistan'a kaybederek turnuvayı dördüncü tamamladı.

Haberin Devamı

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi Nikah masasında sürpriz

TUĞBA DİKKAT ÇEKTİ
VNL'de rotasyon oyuncusu olmasına rağmen önemli katkı sağladı. Turnuvada toplamda 42 sayı bulan Tuğba takımın en skorer 6. ismi oldu. Yüzde 34 hücum orano yakalayan Şenoğlu, 6 blok sayısı ile dikkat çekti.

VAKIFBANK'A VEDA ETTİ, JAPONYA'YA TRANSFER OLDU
Gelecek sezon Japonya’da mücadele edeceğini duyuran Tuğba Şenoğlu, paylaştığı video ve mesajla altyapısından yetiştiği VakıfBank’a veda etmişti. Ayrılık sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: "Evet, yıllar içinde ailem olan VakıfBank Spor Kulubü ile ülkemdeki kariyerime nokta değil ama virgül koymanın zamanı geldi. Ülkemizi Avrupa’da, İtalya’da, Ebrar canımın içi çok iyi temsil ediyor. Bir başka kıta Asya’da, Japonya’da da bunun sorumluluğunu ben alıyorum. Türk voleybolunun gücünü Milli Takım olarak dünyaya göstermeye devam ederken , bireysel anlamda da umarım bunu yansıtmaya devam edeceğim. Bu büyük tecrübe için çok heyecanlıyım ama Türk halkının desteği hep arkamda olduğu için bu güç ile kendime çok güveniyorum. Daha iyi bir dönüş için şimdilik Sultanlar Ligi’ne ’Elveda’ diyorum."

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi Nikah masasında sürpriz

NİKAHTA 'SON PİŞAMNLIK' ŞARKISI
Milletler Ligi turnuvasının sona ermesi ile Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin çifti davetlilerin katılımıyla evlendi. Nikah memurunun katılımıyla gerçekleşen törende milli voleybolcunun 'Evet' demesi sonrası eğlenceli bir şarkı çalındı. Eşi İvegin'in 'Evet' demesi sonrası ise Müslüm Gürses'in 'son pişmanlık' şarkısı çalındı.

Haberin Devamı

MERSİN'DE NİŞANLANMIŞLARDI
Mersin’in Tatsus ilçesindeki tarihi Elifhatun Konağı’nda 25 Mayıs'ta düzenlenen nişan töreninde Şenoğlu ve İvegin çifti nişanlanırken voleybol camiasından birçok isim katılmıştı.

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi Nikah masasında sürpriz

TUĞBA ŞENOĞLU'NUN EŞİ BURHAN İVEGİN KİMDİR?
Burhan İvegin Vakıfbank'ın Corporate Basketbol Ligi'nde mücadele eden basketbol takımının antrenörüdür. Antrenörlük kariyerinin 8. yılında olan Burhan İvegin, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü & Beşiktaş JK'da görev aldı. Burhan İvegin, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübünde Asistan koçluk görevi yaptı.

Burhan İvegin ayrıca uzun yıllar A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen eski basketbolcu Şaziye İvegin'in kardeşi.

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin evlendi Nikah masasında sürpriz