Fenerbahçe Emre Mor bombası! Süper Lig ekibi talip oldu

Emre Mor bombası! Süper Lig ekibi talip oldu

27.07.2023 - 18:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Mor'la ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Milli formayı da giyen Emre Mor'a Süper Lig ekibinin ilgisinin olduğu öne sürüldü.

Emre Mor bombası Süper Lig ekibi talip oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncularından Emre Mor'la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki yıldızının Süper Lig'in yeni ekibinin radarında olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde hücum hattına yapılan takviyeler sonrası forma şansı bulmakta zorlanması beklenen Emre Mor'a talip olan takım ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları....

F.BAHÇE'DEN DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe, transfer ve tescil döneminde hücum hattına önemli takviyelerde bulundu. Sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova'dan Sebastian Szymanski'yi renklerine bağladı. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Süper Lig devi sağ kanat pozisyonuna Rangers'tan Ryan Kent'i dahil etti. 26 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Fenerbahçe, Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic'i de renklerine bağladı.

Emre Mor bombası Süper Lig ekibi talip oldu

CENGİZ ÜNDER'DE GERİ SAYIM

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sağ kanat pozisyonuna milli yıldız Cengiz Ünder'in dahil edileceği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcunun transferi konusunda Marsilya ile prensip anlaşmasına vardığı aktarıldı.

Süper Lig devinde kurmayların Cengiz Ünder'le de sözleşme konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Marsilya ile ödeme planları hakkında görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Emre Mor bombası Süper Lig ekibi talip oldu

SAMSUNSPOR KANCASI

Samsun Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, Emre Mor'a kanca attı. 26 yaşındaki oyuncunun Karadeniz ekibinin radarında olduğu aktarıldı.

Emre Mor bombası Süper Lig ekibi talip oldu

SAKATLIK ŞOKU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı Zimbru maçında ikinci yarıda şans bulan Emre Mor, sakatlığı nedeniyle sadece 11 dakika süre bulabilmişti. 26 yaşındaki oyuncunun durumunun çok ciddi olmadığı öğrenildi.

Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hücumun her bölgesinde oynayabilen tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 15 maça çıkan Emre Mor, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Brönshöj Boldklub altyapısında futbola başlayan Emre Mor daha sonra Lyngby, Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Emre Mor kariyerinde şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Almanya Kupası (Borussia Dortmund)
1 - Türkiye Kupası (Fenerbahçe)
1 - Türkiye Süper Kupası (Galatasaray)
1 - Yunanistan Ligi (Olimpiakos)
1 - Yunanistan Kupası (Olimpiakos)