Magazin Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti!

Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti!

27.07.2023 - 18:12 | Son Güncellenme:

Paderborn'un yeni transferi Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti. İkilinin tartışması sosyal medyaya yansıdı.

Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Max Kruse, eşi Dilara Mardine ile canlı yayın sırasında büyük bir tartışma yaşadı. Max Kruse'nin Türk eşi Dilara Mardine'nin Tiktok'ta yaptığı canlı yayında ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Padernborn'da bir otel odasında oldukları anlaşılan çiftin tartışmasında; Dilara Mardine'nin Max Kruse'ye "Canlı yayında olduğum her an yapıyorsun. Kavga başlatıyorsun" dediği görüntülendi.

Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti

Alman futbolcu Max Kruse ise bunun üzerine, "Kavga başlatmadım" cevabını verdi. Max Kruse'nin tepkisinden rahatsız olan Dilara Mardine bunun üzerine, "Bu hoş değil" ifadelerini kullandı.

Max Kruse, Dilara Mardine'nin cevabına şu yanıtı verdi: Ne düşündüğün umrumda değil. Dilara Mardine'nin bunun üzerine Max Kruse'ye, "Ama bu beni rahatsız ediyor. Her seferinde aynı şeyi yapıyor" dediği gözlemlendi.

Max Kruse ve eşi Dilara Mardine canlı yayında kavga etti

Dilara Mardine'nin kahvaltıya gelmemesine sinirlenen Max Kruse, "Seni kahvaltıya beklediğimi söyledim" diye konuştu. Dilara Mardine ise bunun üzerine, "Evet. Üç kez gelemem dedim. Tekrar söylemene gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dilara Mardine son olarak kameraya dönerek, "Burada kendime hakaret edilmesine izin vermeyeceğim. Kocamın bana hakaret etmesine izin vermeyeceğim. Eğer onun mizah anlayışı buysa öyle olsun" açıklamasını yaptı.