Trabzonspor Emre Mor kapışması! Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

Emre Mor kapışması! Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

25.06.2022 - 16:00 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük ile gösterdiği başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, Süper Lig devlerinin de dikkatini çekti. Fenerbahçe milli futbolcu için girişimlerine hız verirken ezeli rakip de transfer için devreye girdi.

Emre Mor kapışması Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

Süper Lig'de geride kalan sezonu Fatih Karagümrük formasıyla geçiren Emre Mor, başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Milli futbolcu geçen sezon Kırmızı-Siyahlı formayla 29 karşılaşmada görev yaparken 6 gol atıp 4 asist yaptı. Fenerbahçe, Emre Mor için girişimlerine hız verirken ezeli rakip de transferde devreye girdi.

Haberin Devamı

Emre Mor kapışması Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

SÜLEYMAN HURMA'DAN AÇIKLAMA

Emre Mor için gelen transfer teklifleri ile ilgili gelen soruya Süleyman Hurma, "Emre Mor'u verdikten sonra 15 milyon euro bonservis ödeyelim, onun gibi bir oyuncu alamayız" cevabını verdi. 

"ÇALIŞTIĞIM EN YETENEKLİ OYUNCU DİYEBİLİRİM"

Emre Mor'un Fatih Karagümrük'e transfer olduğu süreçte hiçbir takım tarafından istenmediğini belirten Süleyman Hurma, "Emre Mor'u geçtiğimiz sezon 1. Lig takımları dahil kimse almak istemedi. Ben hiç düşünmeden aldım. O dönem yapılan eleştirilere de şöyle cevap vermiştim: 'Emre Mor gibi bir oyuncuyu denememek aptallıktır'. Düşüncemde haklı çıktım. Benim kariyerimde çalıştığım en yetenekli oyuncu diyebilirim. Dünya starı olma potansiyeline sahip, o yönde ilerleyen bir oyuncu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Emre Mor kapışması Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

"GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM"

24 yaşındaki oyuncunun kariyerini Fatih Karagümrük'te sürdürmesini istediğini dile getiren Süleyman Hurma, "En büyük arzum maddi ve manevi olarak koşulları sağlayıp kulübümüzde tutmak. Kaç paraya verirsek verelim Emre'yi hem sportif olarak hem de ekonomik olarak zarar etmiş olacağız. Bizde 1 ya da 2 yıl daha oynarsa buradan dünya yıldızı olarak gidecektir. Becerebilirsek becereceğim. Becermeye de çalışıyorum. Çeşitli fonlar araştırıyorum ki kadromda tutabilir miyim diye. Yapamazsam diye de gelen teklifleri değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

"GÖRÜŞMELERİMİZ OLUYOR"

Emre Mor'a olan ilginin altını çizen Süleyman Hurma, "Emre gibi bir oyuncuya ilginin olması normal. Takımda tutabilirsem önümüzdeki sezon 100 takım ister. Herhangi bir kulüple imza atmış değiliz. Ne ben, ne Emre. Bir takım görüşmelerimiz olmuyor mu, oluyor. Görüşmelerin neticesinde Karagümrük Kulübü için, Emre için ve transfer edecek kulüp için doğru olan neyse yapmaya gayret edeceğim. Emre'yi verdikten sonra 15 milyon euro bonservis ödeyelim, onun gibi bir oyuncu alamayız" dedi.

İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ YAŞADI

Brönshöj Boldklub II takımında futbola başlayan Emre Mor daha sonra Lyngby BK ve Nordsjaelland'da oynadı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, 2016-2017 sezonu başında 9 milyon 750 bin euro bedelle Borussia Dortmund'a transfer oldu. Emre Mor bir sezon sonra 13 milyon euro bedelle Celta Vigo'nun yolunu tuttu. La Liga temsilcisinde bir türlü beklenen seviyeye gelemeyen Emre Mor daha sonra Galatasaray, Olympiakos ve Karagümrük'te kiralık olarak forma giydi. Fatih Karagümrük, Emre Mor'un bonservisini aldı.

Haberin Devamı

Emre Mor kapışması Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

TRABZONSPOR DA DEVREDE

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları öncesi transfer hareketliliği yaşanıyor. Özellikle geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan yerli futbolcular için 4 Büyükler devrede. Abdülkerim Bardakcı'nın ardından yaşanan rekabetin ardından bu kez de gözler Emre Mor'a çevrildi. Fenerbahçe 'nin anlaşmaya vardığı başarılı futbolcu için Trabzonspor 'un da devreye girdiği öğrenildi.

TAKAS ARTI PARA FORMÜLÜ

61Saat'in haberine göre; Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Karagümrük’e geçtiğimiz hafta imza atan Andrea Pirlo, Trabzonspor’un gözden çıkardığı Gervinho’ya talip oldu. Oyuncu için Trabzonspor ile görüşen Karagümrük'lü yöneticiler bu talebi Trabzonspor’a iletirken Bordo Mavili kulüp farklı bir yöntem izleyerek, Gervinho’ya karşılık Emre Mor’u talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Emre Mor kapışması Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede

Gervinho’ya karşılık bir miktar da para teklif eden Trabzonspor’un bu talebi Karagümrük tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi. Oyuncu ile Fenerbahçe’nin ciddi şekilde ilgilendiği bilinirken Emre’nin menajeri Trabzonspor iddialarını doğruladı.

Yazarlar