İspanya La Liga Enes Ünal'a dünya devi talip! Çılgın bonservis

Enes Ünal'a dünya devi talip! Çılgın bonservis

28.06.2022 - 13:04 | Son Güncellenme:

Bursaspor'dan Manchester City'e ve oradan da Avrupa'da birçok takımda forma giyen Getafeli milli golcü Enes Ünal'a bir dünya devi daha talip oldu.

Enes Ünala dünya devi talip Çılgın bonservis

Türk futbolunun geleceği için önemli isimlerden biri olarak gösterilen milli golcü Enes Ünal için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Enes, yıllar önce bu sezon TFF 2. Lig'e düşen Bursaspor'dan Manchester City'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Premier Lig devi Manchester City'den sonra Avrupa'dan birçok takıma kiralık olarak transfer olan milli golcünün son adresi İspanya oldu. 2017 yılında 14 milyon euroya Villarreal'a imza atmıştı. İspanyol devinde istenilen performansı gösteremeyen Enes sırasıyla Levante ve Real Valladolid kiralık gitti. Son olarak 2020 yılı yaz transfer döneminde Enes Ünal 9 milyon euroya Getafe'ye imza attı. Bu sezon Getafe'de 37 maçta 16 gol ve 1 asistle takımın yıldızı haline gelen milli golcü Enes Ünal transfer gündeminin de aranan isimlerinden biri oldu.

Enes Ünala dünya devi talip Çılgın bonservis

Juventus'un yeni sezondaki hedeflerinden birinin Enes Ünal olduğu iddia edildi. İspanyol basınındaki haberlere göre Torino ekibi Vlahovic'in birinci santrfor olduğu kadrosuna, Sırp futbolcuyu takviye edecek bir isim daha eklemeyi istiyor. Kiralık döneminin ardından Morata'nın da takımda kalmayacağının belli olduğu ve Türk forvete yönelindiği bildirildi.

Haberin Devamı

25 yaşondaki oyuncunun geçen sezon Getafe'deki 16 gollü performansının teknik direktör Massimiliano Allegri'nin gözünden kaçmadığı, deneyimli çalıştırıcının yönetimden futbolcunun transferini talep ettiği belirtildi.

Ancak Juventus'un girişimlerinin şu ana kadar sonuç vermediği, Getafe'nin Enes Ünal için 30 milyon civarı bir beklentisi bulunduğu ifade edildi. Öte yandan Atletico Madrid'in de Enes ile ilgilendiği öne sürüldü.

Enes Ünala dünya devi talip Çılgın bonservis