Galatasaray Galatasaray'da 3 ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

Galatasaray'da 3 ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

27.06.2022 - 23:55 | Son Güncellenme:

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde büyük umutlarla başlayacak Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, kadroda düşünülmeyen futbolcuları da açıkladı.

Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından Galatasaray, transferde atağa kalktı. Konyaspor'un gözde oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya imza attırarak transfer sezonunu açan Dursun Özbek yönetimi, yıldız isimleri kadroya kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'nin canlı yayınında sarı-kırmızılı kulüpteki transfer gelişmelerini aktarırken, yolların ayrılacağı futbolcuları da açıkladı.  

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın sözleri: "Marcao gitmek istiyorsa 'dur' diyemezsin. Resmi teklif geldi. La Liga'da ve Sevilla'da oynamak istiyor. Avrupa kupalarında olmayacak G.Saray'ı da dikkate aldığımızda bu isteği anlaşılır. Mutsuz olduğu için değil kariyeri için ayrılmak istiyor. Sevilla ilk olarak 10 milyon euro teklif yaptı. G.Saray bunu reddetti. İkinci rauntta ise 12 milyon euroluk teklif geldi. 12 milyon euro iyi rakam. Bir sonraki satıştan pay koydurulabilirse gidebilir.

Galatasarayda 3 ayrılık Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

'MARCAO GİDERSE DENAYER MUTLAKA TRANSFER EDİLMELİ'

Marcao bence gider, G.Saray bunun için Abdülkerim'i aldı. Abdülkerim'in gelmesi de kesmez. Denayer'in transfer edilmesi planı var. Cenk Ergün'le bir görüşme yaptı. Denayer'in istediği rakamlar yüksek. Piyasası halen var. Bir fırsat transferidir. Marcao satılması durumunda Galatasaray'ın Denayer'i mutlaka transfer etmesi gerekir.

Haberin Devamı

'ABDÜLKERİM'DE ÇEKİNCELERİM VAR' Marcao'dan gelecek parayla orta sahaya oyuncu alırsın. 4'e aldığın oyuncuyu 12'ye satıyorsun. Okan hoca, Marcao'ya göre Abdülkerim'i daha tercih edilebilir bir oyuncu olarak görüyor. Okan hoca, Abdülkerim'in daha özellikli olduğunu düşünüyor. Abdülkerim transferini riskli buluyorum. Çekincelerim var. Ama çok gol katkısı var. Teknik yorumlar son derece pozitif. İnşallah yanılırım.

Galatasarayda 3 ayrılık Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

'ALPASLAN ÖZTÜRK EYÜPSPOR'A GİDİYOR'

Kerem'le ilgili somut bir teklif gelmedi ama transfer dönemi bu, belli olmaz. Alpaslan Öztürk, Eyüpspor'a gidiyor. 

G.Saray'ın elinde 3 tane forvet var. G.Saray'ın birinci sınıf bir golcüye ihtiyacı var. O isim Umut Bozok değil. Umut Bozok için sağlıklı karar vermek lazım. G.Saray'ın öncelikleri var. Şu anda 50'ye yakın oyuncu masada duruyor. Farklı pozisyonlarda oynayan futbolcular. Cenk Ergün'ün temas kurduğu oyuncular var. 

'YAZILANLARIN YÜZDE 40'I DOĞRU, YÜZDE 60'I YALAN'

Kimseye hayal satmam. Dolayısıyla birçok isim yazılıyor. Bu yazılanlar yüzde 40'ı doğru, yüzde 60'ı yalan. Yüzde 40'a bakarak yazılanların doğru olduğunu düşünmeyin. Orta sahada şu an bitmiş transfer yok. Joao Mario ile Cenk Ergün görüştü. Fernando ile anlaşma sağlandı ama ana hedef değildi. Ndombele'yi ben doğrulatamadım. Morgan Sanson ve Lucas Torreira radarda ama henüz bir görüşme olmadı.

Haberin Devamı

Galatasarayda 3 ayrılık Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

'SASSUOLO, MERT İÇİN 8 MİLYON EURO İSTEDİ'

Sassuolo, Mert Müldür için 8 milyon euro istedi. Uyanık bir kulüp. Türk oyuncuların karaborsaya düştüğünü biliyorlar. İtalyan kulübü pazarlığa kapalı. İlk olarak bunu biz yazdık. Oyuncuyla alakalı sorun yok. Bu son ana kadar duracak. Mutlu mu yoksa mutsuz sonla mı bitecek, bilemiyoruz. Mert Müldür'le anlaşma sağlanmazsa, Kayserisporlu Onur transfer edilir. Bu transferde sorun çıkacağını sanmıyorum. Kaan Ayhan asıl hedef değildi. 5-6 milyon euro bonservis bedeli isteniyor. G.Saray'ın yerli kalitesini artırması lazım. Vedat Muriqi gündemde yok. Ama yine de beklemek lazım.  

'MORUTAN'LA DEVAM EDİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Morutan'la yola devam edileceğini düşünmüyorum. Kiraya verilir. Hocanın net raporu yok. Geçen sezon gördüğümüz tablodan sonra beklenti içinde değilim. Cicaldau hazırlık kampında kendini gösterirse takımda kalır. Barış Alper'in yerinde olsam sağ bekte kendimi gösteririm. Bu göreve talip olurum. Osayi Samuel nasıl sağ bekte oynadı? Aynı şekilde Ferdi Kadıoğlu da sol bekte görev yaptı. 

Haberin Devamı

Galatasarayda 3 ayrılık Canlı yayında açıkladı: Talisca, Carvalho ve Mert Müldür...

'TALISCA TRANSFERİ BU MALİ ŞARTLARDA KOLAY DEĞİL'

Anderson Talisca elbette G.Saray taraftarlarını heyecanlandıran bir isim. Bu ligde fark yaratacak oyuncu. Talisca'yı getirmek kolay mı, değil. Gerçekçi olmak lazım. Parayı ne kadar sevdiğini biliyoruz. Bu mali şartlarda getirmek kolay değil. Ancak bu yönetim sıradışı bir yönetim. Her şey beklenir. Cenk Ergün gibi bir futbol aklı var. Her hamle normaldir. Talisca'dan önce G.Saray'ın 6 numara pozisyonuna takviye yapma fikri var. Şu aşamada bir şey söylemem doğru olmaz. Benim bir istihbaratım, bilgim yok. Doğrulatsaydım, kendim yazardım. Talisca topuna ben girmiyorum. Ben girdiğim vakit bir noktaya gelmiştir demek. Aklın yolu bir. Aynı futbolcuyu 5 kere açıklayan kulüpler var. G.Saray'dan herkes misilleme bekliyor. Akla gelen ilk isim Talisca. Ama gazla da hareket edilmez. Çünkü G.Saray'ın gerçekleri var. Burada Falcao havası estirmeyelim.     

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin çok istediği William Carvalho, G.Saray'dan yıllık 3.5 milyon euro talep etti. İşin kulüp tarafı da var. Cenk Ergün, Carvalho ile görüştü, doğru. 

'OKAN KOCUK AYRILMAK İSTİYOR'

Okan Kocuk oynamak istiyor. Benim tahminim, oyuncu ayrılmak istiyor. Ama şimdilik öncelikli gündemlerden biri değil. Önümüzdeki günlerde belli olur durumu.

 

 

Yazarlar