Dünya Kupası Enner Valencia'nın geri dönüş tarihi belli oldu!

Enner Valencia'nın geri dönüş tarihi belli oldu!

02.12.2022 - 10:20 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'nda 3 gol atmasına rağmen Ekvador'un elenmesine engel olamayan Enner Valencia'nın dönüş tarihi belli oldu.

Enner Valencianın geri dönüş tarihi belli oldu

Ekvador'un Fenerbahçeli forveti Enner Valencia, Dünya Kupası'nda kaydettiği 3 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak başarılı performansı, Ekvador'un son 16'ya kalmasına yetmedi. Valencia'nın dönüş tarihi belli oldu.

Haberin Devamı

SAHADA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
33 yaşındaki oyuncu mücadelede son düdüğün ardından kendisini yere bıraktı. Enner Valencia'nın takım arkadaşları ve teknik heyet tecrübeli golcünün yanına koştu ancak golcü futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı.

Enner Valencianın geri dönüş tarihi belli oldu

BASININ KARŞISINDA DUYGULANDI
Fenerbahçeli futbolcu, maç sonu açıklama yaparken de gözyaşlarına hakim olamadı. Enner Valencia müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki santrfor açıklamasında, "Beklentileri karşılamak istiyorduk. Bizim için zor bir an, bunu beklemiyorduk. Bugüne kadar yaptıklarımızdan dolayı çok mutlu ve heyecan doluyduk ama bugün başaramadık" ifadelerini kullandı.

TURNUVAYI 3 GOLLE KAPATTI
Senegal'e 2-1 mağlup olan Ekvador, rakibinin 2 puan gerisinde kalarak Dünya Kupası'nda üst tura çıkamadı. Katar'a iki, Hollanda'ya bir gol atan Enner Valencia turnuvayı 3 gol ile tamamladı.

Haberin Devamı

5 ARALIK'A KADAR İZİNLİ
Valencia, ülkesinin elenmesinin ardından tatile çıktı. 33 yaşındaki oyuncunun kısa bir izin yaparak 5 Aralık Pazartesi günü takıma döneceği öğrenildi.

Valencia, hemen sağlık kontrolünden geçirilecek. Eğer herhangi bir sıkıntı tespit edilmezse, yıldız futbolcu Antalya kampı kafilesine dahil edilecek.