Milli Takım Enner Valencia'nın penaltı krizi!

Enner Valencia'nın penaltı krizi!

27.09.2022 - 19:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Enner Valencia, milli takımında galibiyete engel oldu. Hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya gelen Ekvator Milli Takımı, kazandığı penaltı ile öne geçme fırsatını ele aldı fakat topun başına geçen Enner Valencia vuruştan yararlanamadı.

Enner Valencianın penaltı krizi

Fenerbahçe'nin Ekvatorlu golcü futbolcusu Enner Valencia, ligde gollerine devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte hücum hattında birçok yıldız isim olmasına rağmen Jesus'tan formayı almaya devam eden isim oldu. Attığı gollerle Fenerbahçe’yi kritik maçlarda galibiyete götüren Valencia, bu hafta çıktığı milli maçta aynı performansı sergileyemedi. Japonya ile hazırlık maçı oynayan Ekvator Milli Takımı, 0-0 devam eden maçta 83. dakikasında penaltı vuruşu kazandı. Golcü futbolcu penaltı vuruşunda topun başına geçen isim oldu. Valencia penaltı atışını takımı adına gole çeviremedi. Fenerbahçe forması ile daha önce Şampiyonlar Lig'i ön eleme turunda da penaltı vuruşundan yararlanamamıştı.

Haberin Devamı

KİEV MAÇINDA PENALTI KAÇIRMIŞTI

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Kiev ile karşılaşan Fenerbahçe kendi evinde 2-1 mağlup olmuştu. Maça Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia damga vurmuştu. Kritik maçın 70. dakikasında penaltı kazanan sarı-lacivertliler, beraberlik fırsatı yakalamıştı. Fakat topun başına geçen Enner Valencia, bu penaltıdan yararlanamamıştı.

Enner Valencianın penaltı krizi

GOL KRALI VALENCİA

Süper Lig'de 8.haftaya girilirken Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si şu ana kadar ligde en fazla gol atan takım konumunda. Sezon başından beri hücum oyunu oynatan Jesus, toplamda 20 gol buldu. Bunun yanı sıra Fenerbahçe'nin Ekvatorlu golcü futbolcusu Süper Lig'de bu sezon çıktığı 5 maçta 7 gol atarak gol krallığı listesinde zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı

MİLLİ MAÇTA VALENCİA ENGELİ

Fenerbahçeli Enner Valencia'nın forma giydiği Ekvador Milli Takımı, hazırlık maçında Japonya ile karşılaştı. Merkur Spiel-Arena'da oynanan maç 0-0 eşitlikle sona erdi. Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia karşılaşmaya 11'de başladı. Sarı lacivertlilerin golcüsü maçın 83. dakikasında kazanılan penaltı atışını takımı adına gole çeviremedi. Ekvador, Japonya'ya karşı maçın başından beri üstün oynasa da taraflar sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Enner Valencianın penaltı krizi

Yazarlar