Gaziantep FK Erdal Güneş'ten Galatasaray ve Trabzonspor itirafı! Jorge Jesus'a cevap verdi

Erdal Güneş'ten Galatasaray ve Trabzonspor itirafı! Jorge Jesus'a cevap verdi

08.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Deprem felaketinin ardından Spor Toto Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Kırmızı-siyahlılarda Teknik Direktör Erdal Güneş, Galatasaray'ın ilgilendiği tecrübeli futbolcuyu duyurdu. Erdal Güneş, Trabzonspor'un da oyuncuya ilgi gösterdiğini belirtti.

Erdal Güneşten Galatasaray ve Trabzonspor itirafı Jorge Jesusa cevap verdi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ardından Süper Lig'den çekilme kararı alan Gaziantep FK'da kurmaylar gelecek sezon adına çalışmalarını hızlandırdı. Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye devam edecek olan kırmızı-siyahlıların gelecek sezon planlamasına dair Erdal Güneş konuştu.

Haberin Devamı

Erdal Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un açıklamalarına cevap verdi. Yeni sezon planlamasına başladıklarını belirten Erdal Güneş, "Ne yazık ki yaşanan deprem felaketinden sonra ligden çekilmek zorunda kaldık. Gaziantep FK olarak yeni sezonun planlamasına başladık, kamp yerlerini organize ettik" dedi.

Radyospor'a konuk olan Erdal Güneş; Furkan Soyalp, Alexandru Maxim ve Lazar Markovic'le ilgili transfer sorusuna, "Beşiktaş'ın Maxim'e karşı bir ilgisi oldu ancak tarafımıza gelen resmi teklif olmadı. Lazar Markovic ve Furkan Soyalp için de herhangi bir teklif almadık" cevabını verdi.

"GALATASARAY VE TRABZONSPOR'UN İLGİSİ VAR"

Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Günay Güvenç'in Galatasaray ile Trabzonspor'un radarında olduğunu dile getiren Erdal Güneş şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Günay Güvenç'le sık sık görüşüyorum. Günay'a Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi var. Günay'la ilgilenilmesi de gayet normaldir. Lig bittikten sonra resmi girişimler olabilir; kulüp menfaatleri doğrultusunda oturup konuşulur."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un açıklamalarına cevap veren Erdal Güneş, "Jorge Jesus'a cevap vererek bir polemiğe sebep vermek istemem. Yaşanan büyük bir felaket var. 11 ilde yaşanan bir yıkım var. Yüzyılın felaketini futbolun merkezine koymak bana mantıklı gelmiyor. Biz o acıları yaşadık, belki uzaktan her şey normal gibi görünüyor ancak normal değil" diye konuştu.

Cardiff City ile anlaşma sağlayan Erol Bulut'a da Gaziantep FK'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Erdal Güneş sözlerini noktaladı.