İtalya Serie A Luciano Spalletti'ye ilginç hediye! Çalınan direksiyonunu geri verdiler

Luciano Spalletti'ye ilginç hediye! Çalınan direksiyonunu geri verdiler

07.06.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapan Luciano Spalletti'ye taraftar grubundan şaşırtan bir hediye verildi.

Luciano Spallettiye ilginç hediye Çalınan direksiyonunu geri verdiler

Napoli'yi İtalya Serie A'da 33 sene sonra şampiyon yapan Luciano Spalletti, geçtiğimiz günlerde sezon sonu takımdan ayrılacağını söylemişti. İtalyan teknik patrona, basın toplantısında taraftar grubundan ilginç bir hediye geldi.

Haberin Devamı

33 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Teknik Direktör Luciano Spalletti, sezona fırtına gibi başlayan Maviler, ilk yenilgisini 16. haftada oynanan Inter maçında (1-0) aldı. İlk haftalardan itibaren ligde liderlik koltuğunda yer alan Napoli, 2022 Dünya Kupası arasına 13 galibiyet, 2 beraberlikle girdi. Etkili futbolu ve hücumdaki verimliliği ile şampiyonluğun en güçlü adayı olurken, ligde 3 yenilgiyi de zirve yolunda doğrudan rakibi olduğu takımlardan aldı. Deplasmanda Inter’e 1-0 mağlup olan Napoli, evinde Lazio’ya 1-0, Milan’a da 4-0’lık skorlarla kaybetti. Bu sezon şampiyonluğunu 5 hafta kala tayin eden Maviler, 33 yıl sonra ilk kez ligi zirvede tamamladı.

Serie A’da daha önce iki kez mutlu sona ulaştığı 1986-1987 ve 1989-1990 sezonu şampiyonluklarının mimarlarından olan ve 25 Kasım 2020 tarihinde hayata gözlerini yuman Arjantinli efsane Diego Armando Maradona’nın ismi de Napoli’nin maçlarını oynadığı stadyumda yaşatılıyor. Napoli’nin Udinese’yi yenerek şampiyon olmasının ardından mavi-beyazlı taraftarlar, 33 yıl sonra gelen şampiyonluğu büyük coşkuyla kutladı.

Haberin Devamı

Luciano Spallettiye ilginç hediye Çalınan direksiyonunu geri verdiler

AYRILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Napoli'yi yıllar sonra şampiyonluğa ulaştırarak büyük bir başarıya imza atan Spalletti sezon sonunda kulüpten ayrılacağını ve bir sene dinleneceğini açıklamıştı.

Luciano Spallettiye ilginç hediye Çalınan direksiyonunu geri verdiler

TARAFTARDAN İLGİNÇ HEDİYE

Tenik Direktör Spalletti, basın toplantısı yaptığı sırada taraftar grubundan ilginç bir hediye geldi. Taraftar grubu, 2021 yılında teknik patronun arabasından çalınan direksiyonu basın toplantısında Spalletti'ye geri verdi.

2021 YILINDA ÇALINDI

2021 yılında hocanın takımdan gitmesini isteyen taraftar grubu, İtalyan teknik direktörün arabasından direksiyonunu ve CD'lerini çalarken, yaptıkları açıklamada 'Arabanı sadece buradan gidersen alırsın' sözlerine yer vermişti.

Luciano Spallettiye ilginç hediye Çalınan direksiyonunu geri verdiler