Galatasaray Erden Timur'dan Alexis Sanchez açıklaması!

Erden Timur'dan Alexis Sanchez açıklaması!

09.08.2022 - 10:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Timur, Alexis Sanchez transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Timur, Alexis Sanchez transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Erden Timur'un açıklamaları;

"ARDA BÜYÜK G.SARAYLI"

Dris Mertens'e Juventus'tan resmi teklif geldiğini söyleyen Timur, "Arda çok büyük bir Galatasaraylı. Her zaman da ne olursa olsun destek olmaya çalışıyor. Transfer sürecinde 4-5 defa telefonla konuştuk. Esasında başka bir oyuncuyla yemek yiyecektik. Onun da tanıdığı. Lucas ve Torreira için öyle bir şey söz konusu değil. Torreira ve Mertens konusu ikna anlamında bitmişti. Mertens 6 gün bekledi. Bu çok önemli bir şey. Herkesin bilmesini bekliyorum. Gözlerimle gördüm, Juventus'un 5 milyon net teklifi vardı." dedi.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

"BÜTÇEMİZİN SINIRINI GEÇMİYORUZ"

Transferde geçen sezonun bütçesine denk olduklarını belirten Timur, "Onun dışında bir çok teklif vardı Mertens'e. Ayrıca Torreira'ya da aynı şekilde. Avrupa'nın büyük kulüpleri. İkna süreci için 20-25 gün uğraşıyorsunuz. Aldıkları maaş ortada. Ama biz de bütçemizin sınırını geçmiyoruz. İki transferle birlikte gidecekleri hesaba katmadan geçen seneki oyuncu bütçesiyle aynı seviyedeyiz. Birçok ikna yolu denedik. Parayla ikna etmek zorunda kalabiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ARDA'NIN DAHLİ OLMADI"

Arda Turan'ın Lucas Torreira ve Dries Mertens transferlerinde dahli bulunmadığını ifade eden Erden Timur "20 gün hiç rakamın düşmediği oldu. Bu noktada sabır gerekiyor. Ama bizde sabır yok. Lucas, 'Ben geliyorum' diye Okan Buruk'a mesaj attı. Arda'nın gelme sebebi başka bir oyuncuyla ilgiliydi. Bu iki transferle ilgili dahli olmadı Arda Turan'ın. Hakkaniyet çok değerli bir şeydir. 10 yıl önce duyduğum bir lafı söylerken bile şu kişiden duydum diye söylerim. Sporcular ön planda olsun. Hakkaniyete herkesin devam vermesi lazım." dedi.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

SANCHEZ TRANSFERİ

Alexis Sanchez transferi hakkında konuşan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, "Birkaç yemek yemek daha gerekiyor (gülerek). Oyunculardan bir tanesi. Bir pozisyon için aynı anda 4-5 bazen de 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Pazarlık ederseniz eliniz kuvvetli oluyor. Kendinizi mahkum hissetmemeniz gerekiyor. Sanchez çok değerli bir oyuncu ama başka oyuncular da var. Süreç sürüyor." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

SÜRECİ BEN YÖNETİYORUM

Transfer sürecini kendisinin yönettiğini belirten Erden Timur, "Süreci ben yönetiyorum. En ufak bir hata yapmak istemiyoruz. Nakış gibi işlemek gerekiyor süreci. Karşıdaki insanlar bizden daha zeki. Bunu fark etmek gerek. En ufak kelimeden bir anlam çıkarabiliyorlar. Seçimden sonra hayatım pozitif yönde değişti. 04:00'ten sonra uyuyoruz. Menajerler de gece çalışıyor (gülerek). En değerli şey samimiyet." ifadelerini kullandı.

ARSENAL 18 MİLYON EURO İSTEDİ

Lucas Torreira için pazarlıkların 18 milyon Euro'dan başladığını ifade eden Timur, "Torreira için Arsenal 18 milyon euro'dan kapıyı açmıştı. 20 gün fiyat hiç düşmedi. Torreira, Okan Buruk'a mesaj attı "Hocam ben geliyorum" diye. Yeniden Avrupa şampiyonu olacağız" diyoruz oyunculara. Bunun lamı cimi yok. Avrupa oynamıyoruz. Geçen sene 13. sırada bitirdik. Herkes soruyor bunu. Bu kadar zor bir durumda başka bir şeye ikna etmeye çalışıyoruz. Sadece oyuncularla değil, eşler, arkadaşlarla görüşüyoruz. Birçok kişiyle konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

"SANCHEZ İÇİN HAKAN'LA DA GÖRÜŞTÜK"

Alexis Sanchez transferi hakkında da detaylar veren Erden Timur transfere destek vermesi amacıyla Hakan Çalhanoğlu'yla da görüştüklerini açıkladı. Timur, "Sanchez için Hakan Çalhanoğlu ile de görüştük. Arda ile de görüştük. Hedefe 20 ok atacaksın, 1 vuracaksın ama 19'u sigortası olacak. Bizim camiamız büyük bir camia. Büyük takımlar hep böyle davranır. Herkesi bir araya getirmelisiniz. İnsan ne iş yaparsa yapsın, insanları birlik haline getirmek dışında bir amacının olmaması lazım. O zaman değerli oluyor. Şampiyon olunca ne oluyor? Sonunda birbirimize sarılıyoruz. Böyle olmak lazım. Büyük camialar böyledir." dedi.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

Ayrıca taraftara transfer müjdesi de veren Erden Timur yıldız futbolcu transferinin devam edeceğini ifade etti. Erden Timur, "Yeni transferlerle ilgili herkesin içi rahat olsun. Bu kadar fazla yıldız oyuncunun bir mevkiye aynı anda gelmişliği yok. Böyle devam edecek." dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI: DIŞARDA BAŞLAYIP İÇERDE BİTTİ

Fenerbahçe maçında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu hakkında da konuşan Erden Timur, "Maçlarımızdaki hakem hatalarını not ettik. Bilimsel olarak çalışma yapacağız. Kendi maçlarımızı ve diğer maçları izleyecek bir ekip oluşturuyoruz. Video özet olarak hazırlayacağız. Uluslararası eski hakemlerden heyet oluşturacağız ve değerlendirme alacağız. Dün ve bugün şunu gördük; adaleti ortaya çıkaracağız. Adaletsiz bir şey olmaması için gerekeni yapacağız. Bir gazetede Fenerbahçe'nin penaltısı pozisyonu dışarda başlıyor, içeride bitiyor, bariz dışarıda bittiği belli olan şey, başka bir fotoğrafla yayınlanıyor." dedi.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması

NELSSON AÇIKLAMASI: GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Nelsson için transfer teklifi aldıklarını doğruladı. Timur, "Nelsson için gelen teklifler var. Biz Nelsson'un kalmasını istiyoruz. Dün benimle görüştü ve gitmek istediğini söyledi. Hayallerinin olduğunu ve bunları gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Ben oyuncularla yaptığım ilk görüşmede "Hayallerinizi yaşayacaksınız" demiştim." ifadelerini kullandı.

Erden Timurdan Alexis Sanchez açıklaması