Galatasaray Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu

Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu

21.08.2023 - 15:54 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Molde maçlarına çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un orta saha için kendisine söylediklerini canlı yayında aktardı.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray'da artık gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına çevrildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda yeni yılın tüm planlaması Şampiyonlar Ligi'ne bağlı. Gruplara kalınması halinde Galatasaray önemli isimleri kadrosuna katmaya devam edecek. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'daki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Dindar, orta saha transferi için Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un kendisine yaptığı açıklamayı canlı yayında aktardı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY'IN ZAMANA İHTİYACI VAR"

"Takım oturmaya başlamış. Galatasaray'ın zamana ihtiyacı var. Bu kritik evrede önemli puanları toplamak. Molde gibi önemli maçların öncesinde Trabzonspor gibi büyük bir maç oynandı. Trabzonspor her zaman derbi ifadesini hak eden bir takım. Galatasaray çok önemli bir galibiyet aldı. Burada Mauro Icardi faktörü devreye girdi. İki takımda fiziksel bir fark yoktu. Trabzonspor'un Bjelica ile iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini tahmin ediyordum. Kadro kaliteli bir kadro olmasa da fizik olarak Galatasaray'dan geride değildiler."

Haberin Devamı

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"ICARDI, HAGI İLE OYNASAYDI HER MAÇ 3-4 TANE ATARDI"

"Icardi'nin Galatasaray için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 50 bin insan Aşkın Olayım söylüyorsa artık herkesin aşkı olmuştur. Sanki evin bir bireyiymiş gibi Mauro Icardi... Bir oyuncu ile taraftar arasında bu derece bir bağ çok nadir olur. Hagi'ydi belki kıyas ama Hagi zamanında böyle bir kültür yoktu. Icardi, Hagi'nin olduğu dönemde olsaydı Icardi maç başına 3-4 tane gol atardı. Mauro Icardi doğru zaman doğru oyuncu ama Hagi ile yan yana izleseydik dedirten bir oyuncu. Aldığı para hep konuşuldu, tartışıldı... Evinde aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın. Icardi sende oynuyorsa aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun. Derbi performansı ortada olan bir oyuncu. İstatistiklere baktığımızda da bunu net bir şekilde gözlemleyebiliyoruz. Bu sene Icardi'nin 30 civarı gol atacağını düşünüyorum. Daha film başlamadı. Icardi ile fragmanı izliyoruz. Ziyech, Tete, Zaha ve Icardi'nin oluşturdupu kurgu sonrası Allah rakiplere kolaylık versin."

Haberin Devamı

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"RAMOS, GALATASARAY'IN ALTERNATİFLERİNDEN BİRİ HALİNE GELDİ"

"Sergio Ramos bundan 3 hafta önce Galatasaray için doğru bir hedef değildi ama şartlar Ramos'u iyi bir alternatif hale getirdi. Galatasaray stoper transferini gerçekleştiremezse Ramos da şartlarında indirime giderse 3-4 milyon euro bandında bitebilecek bir transfer. Beşiktaş da Ramos ile ilgileniyor. Günün sonunda Galatasaray stoper alternatiflerini bitiremezse Ramos iyi bir alternatif haline gelebilir. Galatasaray gruplara kalırsa Sergio Ramos'un karşılanması zor taleplerinin karşılanabileceği hale gidebilir. Yönetim de bu olaya böyle bakıyor. Galatasaray'ın cezbedici kadrosunda oynamak ister."

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"TETE RİSKLİ BİR TRANSFERDİ AMA..."

"Nelsson ve Sacha Boey takımda kalıyor. Zaha'nın durumu darbeye bağlı. Ciddi bir durum yok. Molde deplasmanına götürülür mü? Bugünkü idmana bakmak lazım. Trabzonspor maçında tedbir amaçlı kadroda yoktu. Tete'de durum şu. Transferini gerçekleştirdiğini kulüp oyuncunun bilgilerini girmesi gerekiyor. Shakthar bu bilgileri girmedi. Galatasaray, geçici lisans çıkarılması adına FIFA'ya başvurusunu yaptı. Galatasaray'ın bu transferinde bir risk vardı. Galatasaray piyasa değeri 25-30 milyon euro olan bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Belli sebeplerle oyuncu kontratını feshetmiş ve Galatasaray bu riski aldı. Bunu çok sorgulamayalım. Galatasaray bu transferden çok karlı çıkacak. Alınması gereken bir riskti bana göre."

Haberin Devamı

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"KEREM DEMİRBAY DOĞRU BİR TRANSFER"

"Kerem Demirbay mavi kart uygulamasına uygun oyuncuydu. Yusuf Demir'den beklenen katkı alınamadı. Kerem Demirbay 8 ve 10 numara bölgelerinde rahatlıkla oynayabilir. Takım oturdukça roller daha da belli olacak. Kerem Demirbay doğru bir transfer. Çok büyük beklenti içinde değilim ama o hak için bence doğru bir tercih."

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"GALATASARAY GÜZEL İŞLER YAPACAK"

"Harcama limiti geçilmedi. UEFA'dan ceza alma gibi bir durum yok. Galatasaray taraftarları pozitif baksın. Bu takım çok güzel işler yapacak. Fantastik bir sezon bizi bekliyor. Bu sezon Avrupa'da ve Süper Lig'de gururla izlenecek bir takım olacak. Beklentiler arttı. Memnuniyetsizlik hali var insanların bu psikolojiden kurtulması lazım."

Haberin Devamı

"HAKEM GALATASARAY TARAFTARINI GERDİ"

"Trabzonspor maçı sonrası aslında Dursun başkan konuşmayacaktı. Dursun Özbek, Erden Timur'u aradı ve hakemler hakkında konuşup konuşmayacağını sordu. Erden Timur hasta olduğunu söyledi ve Dursun Özbek açıklamalarda vulundu. Attila Karaoğlan, henüz ligin ilk haftalarında Galatasaray taraftarını gerdi. Maçı tribünde izleyen biri olarak söylüyorum olmayan faulleri aldı, korneleri görmedi ve penaltıyı vermeyerek insanları gerdi. Bu hakem Türkiye'nin en iyi ikinci hakemi. Halil Umut Meler 15 gün kafa izni alsa derbileri yönetecek hakem yok."

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"FOFANA VE NDOMBELE İSİNMLERİ GÜNDEMDE AMA BİRAZ DAHA BEKLEMEK ZORUNDAYIZ"

"Galatasaray'ın Talisca için bir girişim yok. Ziyech alındı o bölgeye. Galatasaray'ın 8 numara gündemi var. Geçen hafta Galatasaray Adası'nda SIXT firmasıyla bir sponsorluk anlaşması vardı. Metin Öztürk, Erden Timur oradaydı. Erden Timur basın mensuplarının bulunduğu bölgedeydi. O esnada Erden Timur'un yanına gittim. Birebir diyaloğumu aktarıyorum. Sayın Erden Timur'a Ziyech'in sağlık durumunu sorduktan sonra '8 numara için taraftarda sabırsızlık var' dedim. Erden Timur bana "Taraftar rahat olsun. Çok iyi bir 8 numara alacağız." dedi. Guendouzi'yi yalanladı. Veratti ise Suudi Arabistan'a gidecek. Gravenberch, Ziyehc'ın paylaşımına emojili yanıt attı. Gravenberch, Galatasaray için net bir hedef değil. Ndombele bilinen isimlerden biri Monaco'dan Fofana da gündemde. İngiltere veya Championshipt'te oynayan bazı oyuncular şu an radarda. Wijnaldum yazılıyor. Burada bir isim söylemekte zorlanıyorum çünkü Galatasaray'ın anlaştığı isimler var. Galatasaray'dan haber bekleyen futbolcular var. İsim vererek risk almamak gerekiyor. Yönetici bile bu ismi henüz netleştirememiş. Orta saha transferinde biraz daha beklemek zorundayız."

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"BAŞAR ÖNAL İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

"Morutan, Ankaragücü'ne gitti resmen açıklandı. Yunus Akgün'ün Leicester City'ye gitme durumu var. Leicester, Türkiye'!ye uçak gönderdi ama uçak boş geri döndü. Kulüpler arasında tam bir anlaşma sağlanmadı. Yunus'un ayrılacağını düşünüyorum. Galatasaray'da 14 yabancı oyuncu var. Yabancı bir oyuncu transferi için bir oyuncu ayrılacak. Midjtsö'nün ayrılığı söz konusu. Türkiye'den Başakşehir ve İtalya'dan Verona istiyor. Oliveira için net ifadeler kullanamıyorum. Hollanda'da De Graafschap'ta oynayan Başar Önal için Hollanda ekibiyle görüşmeler sürüyor. Ayrılacak oyuncular konusunda sansasyonel ayrılık beklemiyorum."

Erden Timurdan orta saha transferi için net açıklama Canlı yayında duyurdu

"GALATASARAY ÇOK EKSTRA BİR ORTA SAHA ALACAK"

"Günay Güvenç'i Türkiye Kupası maçlarıyla bazı Süper Lig maçlarında görebiliriz. Galatasaray 8 numara transferi için 10-15 milyon euro bütçeyi aşmaz. Döviz yükseldikçe kulüpler de açılmaya başladı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi avantajı var. 8 numara konusunda Galatasaray normal bir oyuncu almayacak çok ekstra bir oyuncu alacak. Bunu Erden Timur söylüyor. Zaniolo artık Galatasaray'a geri dönmez. Sofyan Amrabat ismini duymadım. Şu an ilk kez duyuyorum. Şu ana kadar 8 numara için 60 tane oyuncu yazıldı. De Paul falan yazıldı. Emin olmadan cevap vermek istemiyorum. Amrabat'ı sorarız. Galatasaray'a Molde maçlarında başarılar diliyoruz."

Yazarlar