27.12.2018 - 14:50 | Son Güncellenme:
Nevzat Dindar / Skorer Özel | Galatasaray'da Fatih Terim'in, Serdar Aziz'in ardından Eren Derdiyok'u da kamp kadrosuna almadığı iddia edildi.
Golcü futbolcu Skorer'e yaptığı açıklamada, "Yurt dışında tatildeyim. Haberim yok.. Kampa geleceğim. Teklifleri gazetelerden okuyorum. Bana bir şey söylenmedi." ifadelerini kullandı.
İddia: Eren'le yollar ayrılacak
Galatasaray'ın Eren Derdiyok'la yollarını ayıracağı iddia edilirken konuyla ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı. 30 yaşındaki forvet sezonun ilk yarısında 7 gol, 1 asistle oynadı.
Öte yandan teknik direktör Fatih Terim'in Sivasspor maçında mide rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen Serdar Aziz'in bu tavrından çok rahatsız olduğu ve bu nedenle takımda istemediği ileri sürülmüştü.