Beşiktaş Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi

Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi

19.03.2024 - 21:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Süper Lig ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Ernest Muçi: Türkiyede atmosfer çok iyi

Beşiktaş'ın geçtiğimiz kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Türkiye ve Beşiktaş özelinde görüşlerini paylaşırken Süper Lig'in atmosferi hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Legia Varşova'da kadrosuna kattığı Arnavut yıldız Ernest Muçi'yle 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kartal; genç futbolcuyu 10 milyon euro civarında bir bonservisle kadrosuna katmıştı. Muçi, Türkiye'ye transfer olduktan sonra Süper Lig'e uyum sağlamakta zorlanmadığının altını çizdi.

 

'TÜRKİYE'DE ATMOSFER ÇOK İYİ'
Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi, Arnavutluk Milli Takımı'nın kampında açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki yıldız, "Türkiye'de atmosfer çok iyi. Taraftarımız, kadromuz iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Çabuk adapte oldum. Kayıplarımız olsa da galibiyetler alacağımızı umuyorum." ifadelerini kullandı.

"Kariyerim açısından en iyisini yapmayı hedefliyorum. Beşiktaş'a gitmek kolay değil. Teklif geldiğinde iki kez düşünmedim." diyen Muçi şunları ekledi: Kendimi çok iyi hissediyorum ve bu kararımın doğru olduğuna inanıyorum. İyi bir performans göstermek istiyorum. Şimdiye kadar her şey çok iyi. Türkiye'de Ernest Muçi mi yoksa Rey Manaj mı daha çok konuşuluyor bilmiyorum ama en güzeli Arnavutluk'tan bahsediyor olmaları. Bu bizim için iyi bir şey.