Diğer Erol Küçükbakırcı: ‘Bu en güçlü turumuz olacak’

Erol Küçükbakırcı: ‘Bu en güçlü turumuz olacak’

30.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çok iyi hazırlandıklarını belirten Başkan Küçükbakırcı, “A kategori ülkelerden katılım o kadar fazla ki, şu anda kayıtları durdurduk. 176’yı geçemiyoruz” diye konuştu

Erol Küçükbakırcı: ‘Bu en güçlü turumuz olacak’

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun için geri sayım başladı. 55 sene sonra ilk kez geçen sene salgın yüzünden yapılamayan TUR 2021, bu sene 11 Nisan’da Kapadokya’dan başlayacak ve 18 Nisan’da Kuşadası’nda sona erecek.
Şimdiye kadar yapılmış en güçlü organizasyona imza atacaklarını belirten Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, “A kategori ülkelerden katılım o kadar fazla ki, şu anda kayıtları durdurduk. 176’yı geçemiyoruz. Bu sayıyı şu anda doldurduk. Herhangi bir iptal olursa da bu sayıda, yedekte bekleyen 5-7 arasında ülke var. Ülkemizden Sportoto ve Salcano Sakarya olmak üzere iki tane continental takımımız katılıyor. Çok güzel bir tur olacağına inanıyorum” dedi.
Salgın nedeniyle sıkı önlemlerin alınacağını ifade eden Küçükbakırcı, “Test starttan önce yapılacak, sağlıklı kişilerle devam edeceğiz. Her iki etapta bunu tazeleyeceğiz. Son etaptan önce de test yaptırıp ülkelerine uğurlayacağız. 1-4 Nisan tarihleri arasında bir Mevlana Turu yapıyoruz. Orada da testleri özellikle istedik. Sağlık Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Turu’na destek veriyor. Bu anlamda yolda da bu tip durumlara müdahale edecek bir doktor ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar