1.Lig PLAY-OFF HEYECANI! Erzurumspor-İstanbulspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

PLAY-OFF HEYECANI! Erzurumspor-İstanbulspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

25.05.2022 - 13:38 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig'de play-off mücadeleleri bugün başlıyor. Erzurumspor iki ayaklı maçın ilk maçında sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. İki takımda ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play off mücadelesinde iki takımda adını finale yazdırmak için çabalayacak. Peki Erzurumspor-İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

PLAY-OFF HEYECANI Erzurumspor-İstanbulspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Süper Lig'e yükselecek olan son takımın belli olacağı TFF 1. Lig play-off mücadeleleri bugün başlıyor. Erzurumspor-İstanbulspor eşleşmesinin galibi Eyüpspor-Bandırmaspor maçının galibi ile finalde mücadele edecek. Mücadele sonucunda son bir takım adını Süper Lig'e yazdıracak. Play-off yarı final iki ayaklı maçın ilk mücadelesinde Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda İstanbulspor karşısında avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Peki Erzurumspor-İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ERZURUMSPOR-İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Erzurumspor-İstanbulspor play-off ilk maçı bu akşam saat 18:30'da başlayacak. Mücadele TRT SPOR ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

TFF 1. Lig'de bu sezon oynanan iki mücadeleden de galip ayrılan taraf Erzurumspor oldu. Erzurumspor iç saha maçında 3-1 deplasmanda ise 2-1'lik skorla gülen taraf oldu.

İstanbulspor 2021-2022 sezonunun son üç maçında sahasından beraberlikle ayrılırken son galibiyetini Eyüpspor karşısında 1 Mayıs tarihinde 2-1'lik skorla almıştı.

Erzurumspor ise TFF 1. Lig'de çıktığı son üç maçın ikisinde mağlup olurken 1 mücadeleden beraberlikle ayrıldı.