Fenerbahçe Eski F.Bahçeli Abdoulaye Ba'dan Aziz Yıldırım itirafı! 'G.Saray maçında vücudum kontrolsüzce titriyordu'

Eski F.Bahçeli Abdoulaye Ba'dan Aziz Yıldırım itirafı! 'G.Saray maçında vücudum kontrolsüzce titriyordu'

18.01.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdoulaye Ba, suskunluğunu bozdu. Portekiz 2. Lig ekibi Tondela'da forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Abdoulaye Ba, Galatasaray derbisine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Eski F.Bahçeli Abdoulaye Badan Aziz Yıldırım itirafı G.Saray maçında vücudum kontrolsüzce titriyordu

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdoulaye Ba, sarı-lacivertli takımda geçirdiği günleri anlattı. Vitor Pereira, Aziz Yıldırım, Volkan Demirel ve Robin van Persie ile ilgili konuşan Abdoulaye Ba, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe dönemi hakkında düşüncelerini anlatan Abdoulaye Ba, "O kadar muhteşem bir dönemdi ki, forma giydiğim sezon şampiyon olma potansiyeline sahip olduğumuzu düşünüyordum ama bunu maalesef gerçekleştiremedik" dedi.

Fanatik'e konuşan Abdoulaye Ba, Fenerbahçe'deki en unutulmaz anının Galatasaray derbisi olduğunu dile getirdi: "Galatasaray'a karşı evimizdeki ilk derbi maçım unutamadığım bir andı."

Volkan Demirel'in büyük bir lider olduğunu belirten Senegalli savunmacı, "Volkan takımın sembolüydü, kulüp tarihi hakkında her zaman iyi şeyler söylüyordu. Fenerbahçe taraftarlarının kulübü nasıl sevdiğini sürekli dile getiriyordu. O aynı zamanda büyük bir lider. Takımı en iyi temsil eden bir kaptandı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Robin van Persie'nin örnek bir karakter olduğunu vurgulayan Abdoulaye Ba, "Bu takımın bir parçası olmak ayrıcalıktı. Soyunma odası çok iyiydi ve Robin van Persie bize örnek bir kişilikti. Fantastik bir oyuncuydu. Antrenman bölümünde benimle konuşmaktan nefret ederdi ve şaka yapmayı çok severdi" dedi.

Fenerbahçe'de bir aile olduğunu dile getiren 33 yaşındaki stoper, "Antrenmana gittiğim her an ve gün takım arkadaşlarımla görüşmekten büyük mutluluk duyuyordum. Çünkü biz bir aileydik" diye konuştu.

Vitor Pereira ile iyi bir iletişimi olduğunu belirten Abdoulaye Ba, "Vitor Pereira ile gerçekten sağlıklı ve iyi bir iletişimiz vardı. Bana her ihtiyacı olduğunda elimden gelenin en iyisini yapardım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray derbisinde tüm vücudunun titrediğini dile getiren Abdoulaye Ba, "Bu tecrübe eşsiz ve hayatımda yaşadığım en iyi duygu. Sadece futbol değil her şey... O maçta tüm vücudum kontrolsüzce titriyordu" dedi.

Aziz Yıldırım ile ilgili gelen soruya Senegalli futbolcu, "Başkan bize her zaman zorlamamız ve hedefe ulaşmamız gerektiğinde söylerdi. Çünkü Fenerbahçe'de oynadığınız zaman 3 puan bir zorunluluktur" cevabını verdi.

"Bir gün Fenerbahçe'ye dönmek istiyor musun" şeklindeki soruyu Abdoulaye Ba, "Eğer fırsat çıkarsa neden olmasın, bu bir rüyanın gerçekleşmesi olur" sözleriyle yanıtladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de en beğendiği futbolcuların Edin Dzeko ile İrfan Can Kahveci olduğunu belirten Abdoulaye Ba, sarı-lacivertlilerin güncel durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi çok iyi oyuncular getirdiklerini görüyorum ve İnşallah şampiyon olacaklarına inanıyorum. Kupayı almanın zamanı geldi çünkü bunu gerçekleştirmek için en doğru zaman olduğunu düşünüyorum."

Tondela'yı Portekiz'de 1. Lig'e çıkartmak için çalıştığını belirten Abdoulaye Ba, "Portekiz'de oynuyorum ve büyük bir sorumluluğum var. Takımımı 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarmak için sürekli çalışıyorum" dedi.

Yazarlar